Gott efter maten.
Kristina Waldenborg

Nougatkräm med nötpinnar

Recept.
Den här efterrätten lagades i ett kockprogram på SVT för länge sedan och sedan har receptet blivit liggande. Lite krångligt är det, men värt besväret. Även om konsistensen på nougatkrämen inte blir perfekt slät är det gott ändå och du får en laddning kakor på köpet.
Kristina Waldenborg
Publicerad 14 april kl. 09:00

Denna artikel är låst. Logga in för att läsa vidare eller köp VK PLUS.

Läs vidare med PLUS

Med PLUS får du allt PLUS-material på vk.se och Affärsliv24. Du får även eVK – papperstidningen digitalt i din dator, surfplatta eller mobil.

Prova PLUS för 1 kr!

Redan prenumerant?
Logga in med ditt PLUS-konto >

Vad är PLUS-konto?
Läs mer här >

Inget erbjudande som passar dig?
Se alla erbjudanden här >

Västerbottens-Kuriren
facebooktwitterinstagramrss
phone
  • Växeln
  • 090-17 60 00
  • Redaktionen
  • 090-17 60 10
  • 090-17 60 11
geo
  • Besöksadress
  • VK
  • Förrådsvägen 9
  • 901 70 Umeå
Ansvarig utgivare: Ingvar Näslund | © Copyright Västerbottens-Kuriren | Allt material på sajten är skyddat enligt upphovsrätten