Grillmästaren Per Ehrlund ger ut en kokbok.
Foto: Ulf Huett

Grillmästarens bästa tips och recept

Recept.
Lagom till att grillsäsongen nu drar i gång på allvar släpper grillmästaren Per Ehrlund sin första kokbok. Den riktar sig till alla som vill lämna nybörjarstadiet och få mer koll på saker som temperaturer, glöd, tekniker och varmrökning. Förutom bra råd om allt från val av grill till rökved finns mängder med recept i boken.
Weekends läsare bjuds här på smakprov.
Kristina Waldenborg
Uppdaterad 7 april kl. 10:08

Denna artikel är låst. Logga in för att läsa vidare eller köp VK PLUS.

Läs vidare med PLUS

Med PLUS får du allt PLUS-material på vk.se och Affärsliv24. Du får även eVK – papperstidningen digitalt i din dator, surfplatta eller mobil.

Prova PLUS för 1 kr!

Redan prenumerant?
Logga in med ditt PLUS-konto >

Vad är PLUS-konto?
Läs mer här >

Inget erbjudande som passar dig?
Se alla erbjudanden här >

Västerbottens-Kuriren
facebooktwitterinstagramrss
phone
  • Växeln
  • 090-17 60 00
  • Redaktionen
  • 090-17 60 10
  • 090-17 60 11
geo
  • Besöksadress
  • VK
  • Förrådsvägen 9
  • 901 70 Umeå
Ansvarig utgivare: Ingvar Näslund | © Copyright Västerbottens-Kuriren | Allt material på sajten är skyddat enligt upphovsrätten