Snurrad aubergineburgare är en av Martins favoriter.
BONNIER FAKTA

Så lyckas du med gröna burgare

Mat & Dryck.
Använd ugnsbakad lök som bindemedel och låt smeten ligga till sig i kylen så går det lättare att få ihop grönsaksburgaren. Nu debuterar kocken Martin Nordin som kokboksförfattare med sin sprillans färska bok Gröna burgare. Martin har 13 000 följare på Instagram och det var där förlaget upptäckte honom.
Erica Sjöstrom
Publicerad 1 april kl. 10:00

Denna artikel är låst. Logga in för att läsa vidare eller köp VK PLUS.

Läs vidare med PLUS

Med PLUS får du allt PLUS-material på vk.se och Affärsliv24. Du får även eVK – papperstidningen digitalt i din dator, surfplatta eller mobil.

Prova PLUS för 1 kr!

Redan prenumerant?
Logga in med ditt PLUS-konto >

Vad är PLUS-konto?
Läs mer här >

Inget erbjudande som passar dig?
Se alla erbjudanden här >

Västerbottens-Kuriren
facebooktwitterinstagramrss
phone
  • Växeln
  • 090-17 60 00
  • Redaktionen
  • 090-17 60 10
  • 090-17 60 11
geo
  • Besöksadress
  • VK
  • Förrådsvägen 9
  • 901 70 Umeå
Ansvarig utgivare: Ingvar Näslund | © Copyright Västerbottens-Kuriren | Allt material på sajten är skyddat enligt upphovsrätten