Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Stridsflygen dundrar in över Västerbotten

Stridsflygen dundrar in över Västerbotten

Vilhelmina Med ett öronbedövande dån lyfter stridsflygen från marken på F-21 i Luleå. Den omdiskuterade flygövningen Artic Challenge Exercise har… ?

TV: Vägen färgar allt svart

Vilhelmina Gångtrafikanter, hundar och bilar som färdas på Borgafjällsvägen utanför Granliden i Vilhelmina färgas i samma ton som vägen –… ?

”Skiffer är ett bra material”

Vilhelmina Enligt Per-Mats Öhberg på Trafikverket är det inte ovanligt att skiffer används i slitlagret på grusvägar. Inte heller att vägen blir… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Experter sågar vägbygget

Experter sågar vägbygget

Vilhelmina Vägen utanför Granliden i Vilhelmina byggdes om för ett år sedan. Efteråt blev vägen svart och gropig. Svevias vägbygge sågas av flera… ?

Drogpåverkad på socmöte

Vilhelmina Polisen kallades vid lunchtid på tisdagen till socialtjänstens kontor i Vilhelmina på grund av att en misstänkt drogpåverkad man uppehöll… ?

Tyck till om Vilhelmina
Applåden från Vilhelmina

Lista: 11 av 15 bättre för företagen

Vilhelmina I elva av länets femton kommuner har företagsklimatet blivit bättre det senaste året. Detta enligt Svenskt näringsliv.
Hur är… ?

Allt fler röstar olika

Vilhelmina RÖSTDELNINGEN ÖKAR. En ny undersökning från SCB visar hur svenska väljare i allt högre utsträckning röstar på olika partier i kommun-,… ?

App mäter potthål

Vilhelmina Potthål, sprickor och andra ojämnheter längs länets vägar ska nu kartläggas med hjälp av Motormännens digitala utrustning.
I fredags fick… ?

Lördagsöppet för veteranare

Vilhelmina Svensk Bilprovning hade lördagsöppet för att besikta veteranfordon och motorcyklar. Kön ringlade sig lång och en av de första som kom in… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel

Det våras för veteranerna

Vilhelmina En vårdag om året håller Bilprovningen i Vilhelmina lördagsöppet för att möta anströmningen av gamla fordon och motorcyklar…. ?

Profilbild

Jan Johansson

Telefon: 090-17 60 95, 070-266 01 55
jan.johansson@vk.se

Profilbild

Gunilla Sjögren

Telefon: 090-17 60 97, 070-244 66 49
gunilla.sjogren@vk.se

Profilbild

Jessica Tjällman

Telefon: 090-17 60 99
jessica.tjallman@vk.se

Senaste nytt