Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Två storvinster till länet

Två storvinster till länet

Vännäs I dagens V75-omgång på Halmstad blev det hög utdelning på sju rätt till två länsbor. En kupong inlämnad hos Ica Supermarket Vännäs i... ?

Misstag att vara tyst

Vännäs Har mediebevakningen av Kjell Edlundh varit för intensiv? Ja, säger vissa. Nej, säger andra. För att summera kritiken mot... ?

Miljoner till lärlingsutbildningar

Miljoner till lärlingsutbildningar

Vännäs Skolverket ger 1,6 miljoner till länet för utveckling av lärlingsutbildningar. Mest får Liljaskolan i Vännäs. Drygt 20 miljoner kronor har... ?

Mörkhyad personal fick inte vårda

Vännäs Mörkhyad personal uppmanas att inte hälsa på vårdtagare på äldreboendet i en kommun i länet. Detsamma gäller även manlig personal. Den... ?

Från Vännäs till landshövding

Vännäs På torsdagen utsågs en före detta Vännäsbo till ny landshövding i Västernorrland. Det är regeringen som nu utsett Gunnar Holmgren, född... ?

Många barn skjutsas fel

Vännäs Var fjärde snöskoterförare i Västerbotten saknar kunskap om hur barn ska skjutsas. Det visar en färsk undersökning. Det är... ?

Äldre man åtalas för vållande till kroppskada

Vännäs En 75-årig man åtalas för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada, efter en trafikolycka i Vännäs i höstas. Enligt åtalet har... ?

Hoppas att vägen ska rustas

Vännäs Nu hoppas byborna i Selet utanför Vännäs att deras väg äntligen ska få sig en upprustning. Anders Nilsson, ordförande i byaföreningen... ?

Profilbild

Bertil Wallin

Telefon: 090-17 60 86, 070-574 56 13
bertil.wallin@vk.se

Profilbild

Tom Juslin

Telefon: 090-17 60 84, 070-211 70 74
tom.juslin@vk.se

Senaste nytt

Här finns länets sämsta vägar

Vännäs Nu har länets och landets sämsta vägar kartlags av Motormännen. Motormännens vägombud har med ny teknik granskat kvaliteten på 9 200... ?

Så ska polisen jobba för att stoppa tjuvarna

Vännäs Den kraftiga ökningen av villainbrott i norra Sverige får polisen att reagera – och agera. Det skriver Norran. Projektet heter... ?

Lista: Här är husen billigast i drift

Vännäs Skillnaderna i länet är stora vad gäller driftkostnader för småhus. Det visar en ny undersökning från Villaägarnas Riksförbund. Dyrast... ?

Känd kriminell misstänks för våldsbrott

Vännäs Mannen har vid en rad tillfällen, med hjälp av diverse tillhyggen, attackerat människor i sin närhet. Nu misstänks han för liknande... ?

Misstänkt bilförare stoppad

Vännäs Polisen stoppade på lördagskvällen en personbil, där föraren misstänks vara påverkad. Händelsen inträffade på Storgatan i Vännäs. Vid... ?

Svahnhoppet

Vännäs SKIDOR. Samtidigt som Charlotte Kalla tog VM-brons i Falun vann Lyckseles stortalang Linn Svahn Vännäs skidfestival. Men hon siktar på... ?

Alla resultat från Vännäs Skidfestival

Vännäs Här är resultaten från Vännäs skidfestival. Klass: D 0-6 - 1 km: BRANDT Filippa, Vännäs SK, HULTDIN ELSA, IFK Umeå, MÖRTBERG Lova,... ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel

Sleds and wheels drog folk till Liljaskolan

Vännäs Liljaskolans elever på lack och kaross, samt byggprogrammet, visade i dag upp sig på Sleds and Wheels, ett event där motivlackade... ?

Terrorn får aldrig vinna

Vännäs Det har varit en ny mörk vecka. 21 avrättade kristna Egyptier i Libyen, två döda i terrorattacken i Köpenhamn, fortsatt brutala strider... ?

Trejon vinnare i Vännäs

Vännäs På Vännäsgalan i kväll fick maskinleverantören Trejon AB kommunens näringslivspris. Vännäsgalan hölls i dag, den andra i ordningen efter... ?

Efterlyser redovisning av rapport

Vännäs När kommer ledamöterna i kommunfullmäktige i Vännäs få redovisat vad Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, kom fram till vid sin... ?

Brandmän kan rycka ut vid sjukdom

Vännäs Låt räddningstjänsten i Vännäs rycka ut för att göra en första insats vid akuta sjukdoms- och olycksfall. Centerpartiet i Vännäs, vill i... ?

Tufft läge för bönder i norr

Vännäs Det krävs mer än en prissänkning för att golva mjölkbönder med framtidstro menar bonden Frida Lundberg. Nyligen sänktes betalningen med... ?

Mjölkbönder som inte ger upp trots tuffa tider

Vännäs Det behövs mer än en prissänkning för att golva mjölkbönder med framtidstro.- Vi ger inte upp utan hård fajt. Det finns andra värden i... ?

De ska sköta vägarna i Vännäs

Vännäs Nu är det klart vem som tog hem budgivningen om att sköta vägarna i Vännäs och Norsjö. Det blev Svevia har som vann Trafikverkets... ?

Det kommer att gå som en dans

Vännäs Om Catarina Brändström i Vännäs förutom hem och familj även får ha hunden Ronja, husvagnen i Angsjön och varje sommar åka till... ?

Chockad miljonär stängde dörren

Vännäs Vännäsbon Rolf Karlsson blev så chockad när han öppnade och såg Postkodlotteriets representanter på bron att han stängde dörren i... ?

Byggprojekt kraftigt fördyrade

Vännäs Två byggprojekt i Vännäs har blivit avsevärt dyrare än beräknat. Sammanlagt handlar det om fördyringar för de två projekten på närmare... ?

Åtalas för hot och våld

Vännäs En man i Vännäs åtalas misstänkt för att ha hotat och varit våldsam mot sin hustru. Händelserna inträffade i slutet av december och i... ?