Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Tegenfeldt lägger skorna på hyllan

Tegenfeldt lägger skorna på hyllan

Umeå Mot nya mål. Segern på 1500 meter i Umeå i somras blev hennes sjunde SM-guld. Nu lägger Viktoria Tegenfeldt elit-skorna på hyllan. - Jag... ?

Tror på ommöbleringen i PP

Tror på ommöbleringen i PP

Umeå Jon Palmebjörk är åter i uppställningen och Nicklas Johansson kliver in framför mål. Det kan vara en riktigt bra lösning i power play tror... ?

Ny RFSL-bas i Umeå valdes

Umeå RFSL i Umeå har valt en ny ordförande på tisdagskvällen. Ett enhälligt årsmöte valde Emma Strömberg till ordförande för Umeåavdelningen av... ?

Travspel gav vinst

Umeå 173 305 kronor blev vinsten på en andelskupong inlämnad i Umeå på tisdagens V64-omgång på Jägersro. Enligt ATG var kupongen inlämnad på... ?

Förlust med 50 för Umeå BSKT

Förlust med 50 för Umeå BSKT

Umeå I fredags var Umeå BSKT tre poäng från topplaget LF. I går rasade det iväg till hela 50 poäng i norrbottningarnas fördel. - De kom in... ?

Stefan Löfven till Umeå till helgen

Umeå Statsminister Stefan Löfven, S, besöker Umeå på söndag, och håller tal på internationella kvinnodagen i Kvinnohistoriskt museum. Den 8... ?

Ny förlust för Umeå BSKT

Umeå Umeå BSKT fick se sig besegrade igen. Det går fortsatt trögt för Umeå BSKT. Under tisdagskvällen fick laget återigen se sig besegrade... ?

Norwegian ställer in alla inrikesflyg

Umeå Över 35 000 resenärer drabbas när Norwegian på onsdagen ställer in all inrikestrafik i Sverige, Norge och Danmark. Strejken utökas då med... ?

Två skadestånd till umeåelever

Umeå Barn- och elevombudsmannen ställde under år 2014 krav på skadestånd till totalt 30 elever i hela landet. Eleverna får skadestånd för att... ?

Stadig ökning av anmälningar

Umeå Antalet anmälningar till Skolinspektionen har ökat stadigt i tio år, vissa år med upp till 30 procent. I länet ökar antalet med femton... ?

Profilbild

Patrick Krainer

Telefon: 090-17 60 14, 090-176008 (mob)
patrick.krainer@vk.se

Profilbild

Stefan Åberg

Telefon: 090-176015
stefan.aberg@vk.se

Carina Ask

Telefon: 090-17 60 03
carina.ask@vk.se

Senaste nytt

Misstänkt drograttfyllerist stoppad

Umeå Polisen i Umeå har stoppat en bilförare som nu är misstänkt för att ha kört bil påverkad av droger. Mannen, i 25-årsåldern, visade... ?

Tvingas betala mer för färdtjänst

Umeå Vänsterpartiet i Umeå vill Nu stoppa ett förslag om att införa en extra avgift inom den kommunala färdtjänsten. - Det drabbar människor... ?

Därför gör tjuven inbrott hos dig

Umeå Villainbrotten i Umeå har på ett år ökat med 23 procent. Så här i sportlovstider uppmanar därför polisen att se upp med instagram- och... ?

Tjuvarna spanar på Facebook

Umeå Villainbrotten har ökat dramatiskt i Umeå. Det senaste året har antalet villainbrott i kommunen ökat med 23 procent. Därför uppmanar... ?

Cancervården kartlägger sitt personalbehov

Umeå Det långsiktiga personalbehovet inom cancervården i de fyra nordligaste landstingen ska kartläggas. Det beslutade landstingsstyrelsen vid... ?

Läsarbilder från Umeå

TV: "Det är helt svart"

Umeå Det var i slutet av januari som det plötsligt brast för en skogsmaskin som befann sig på en myr. Nu har arbetet med att bärga inletts. -... ?

Sportlovshäng i Lycksele

Umeå Nu är det sportlovshäng i Lycksele. Där barn och ungdomar under två dagar erbjuds att testa på en mängd aktiviteter mellan den 3 - 4... ?

Vill bygga nytt på Västerbacken

Umeå Området kring gamla Kyrkskolan på Västerbacken i Holmsund kan bli aktuellt för nybyggnation. Arbetet med att ta fram en ny detaljplan... ?

Tredje lönsammast i Sverige

Umeå Umeås har en av de mest lönsamma Ica-butikerna i landet. Enligt nya siffror placerar sig nämligen Ica Maxi på Strömpilen på tredje plats... ?

Landstinget gör miljoninvesteringar

Umeå Nu har landstingsstyrelsen fattat beslutet att satsa 30 miljoner kronor på att bygga anhörigboendet Hjältarnas hus. Dessutom görs en... ?

Prylar i Umeå

Plånbokstjuv häktad

Umeå Mannen blev precis frisläppt från ett fängelsestraff. Nu sitter han häktad misstänkt för nya stölder i Umeå. - Han har gått runt på... ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel

Unga trivdes på touren

Umeå Tre dagars tour i Västerbotten lockade många unga skidåkare. - Jag tävlar väldigt mycket, säger Täfteå IK:s Maja Lundholm. Maja Lundholm... ?

Snattade snus i galleria

Umeå Kvinnan ertappades med att stjäla snus i Coop Konsum i MVg-gallerian. En polispatrull har kallats till platsen för anmälningsupptagning... ?

Lisa både läser och tränar

Umeå Lisa Blomqvist var i sitt livs form när det hände. Nu jobbar hon sig tillbaka efter skada och operation. – Någon skidåkning blir det... ?

Dyra resor men stort intresse för Löven

Umeå Med bara några dagars framförhållning skenar reskostnaderna i höjden. Något som till en del kompenseras av ett starkt sug efter biljetter... ?

Kolla vad grannen fick för huset