Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Spöken, monster och pumpor

Robertsfors På fredagskvällen var det dags för allehanda spöken, monster, kycklingar och pumpor att knacka dörr i länet på jakt efter bus eller godis…. ?

"De hotade med att dra ut mina tänder"

Robertsfors Den 25-årige studenten, som hölls fången sju dygn i en iskall skola i Älglund, Robertsfors,… ?

Skicka in din Halloweenbild!

Skicka in din Halloweenbild!

Robertsfors Ska du på maskerad, är det skräckfilmskväll hos dig, har dina barn klätt ut sig eller har du pysslat ihop en supersnygg halloweenlykta?… ?

Varning för snöfall och hård vind

Robertsfors SMHI varnar för hård vind och snöfall i länet under lördagen. Varningarna, som är av klass ett, berör fjällen, inlandet och havet. I… ?

Polisen varnar kyrkogårdsbesökare

Robertsfors Inbrott som följer mönster från förra årets allhelgonahelg gör att polisen nu går ut med en varning. Under torsdagen utsattes ett antal… ?

Kidnappning blir dokumentär

Robertsfors Kidnappningsdramat i Älglund blir dokumentär. Det är P3 Dokumentär som på söndag kommer att sända en dokumentär om de åtta dagar som den… ?

VK når fler än någonsin

Robertsfors Skeptikerna trodde att VK plus skulle bli en katastrof för vk.se. – Det blev helt tvärtom. Satsningen är en riktig framgång, säger… ?

Minister öppnar för skyddsjakt

Robertsfors Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S), öppnar för skyddsjakt på varg. Det säger han i en intervju… ?

Hälsocentral i länet misstänkte ebolafall

Robertsfors Det blev skarpt läge på en av länets hälsocentraler i veckan när en patient med misstänkt ebola sökte vård. Efter en utredning visade det… ?

Hembygdsföreningars arbete värderas högt

Robertsfors Det ideella arbete som hembygdsföreningarna i Västerbotten utförde under 2013 värderas till 9… ?

Profilbild

Tom Juslin

Telefon: 090-17 60 84, 070-211 70 74
tom.juslin@vk.se

Profilbild

Bertil Wallin

Telefon: 090-17 60 86, 070-574 56 13
bertil.wallin@vk.se

Nyheter i Robertsfors

Så blir helgens läskiga väder

Robertsfors Kommande helg firas både Allhelgona och Halloween. Samtidigt väntas både regn och snö i Västerbotten. SMHI spår i sin prognos att solen… ?

Körde i diket - med 2,5 promille

Robertsfors Föraren av personbilen var mer än lovligt berusad när han körde i diket. Händelsen inträffade… ?

Vinterns influensa förväntas bli aggressiv

Robertsfors Till veckan börjar vaccinationerna mot influensa. Smittskyddsläkaren Stephan Stenmark hoppas på ett… ?

Mjölkstudien oroar Norrmejeriers kunder

Robertsfors Redan i dag på morgonen har Norrmejeriers kundtjänst i Umeå börjat få frågor från oroliga kunder… ?

Hemmervall lämnar Robertsfors

Robertsfors Robertsfors IK åkte ur division III. Nu lämnar tränaren J-O Hemmervall laget. ?

AF lägger ner 100 kontor

Robertsfors Arbetsförmedlingen (AF) lägger ner 100 kontor när myndigheten reformeras, uppger generaldirektören Mikael Sjöberg på DN debatt. Han… ?

Åtalas för fortkörning

Robertsfors En Umeåbo åtalas för brott mot trafikförordningen vid Umeå tingsrätt. Mannen körde 85 km/h på E4 vid Bygdeås norra infart, men högsta… ?

E4 stängdes av

Robertsfors E4 kommer att stängas av helt vid Granberget, cirka två kilometer norr om Sikeå, medan en lastbil som på tisdagsmorgonen var inblandad i… ?

SMHI varnar för ishalka

Robertsfors Natten mot onsdag samt under onsdag morgon kan det bli riktigt halt i länet. SMHI har gått ut med en klass 1-varning. Varningen gäller… ?

Trafikolycka på E4

Robertsfors En trafikolycka har inträffat på E4 vid Granberget, Robertsfors. SOS Alarm uppger att det rör sig om en singelolycka, där en lastbil… ?

Yngsta trivs på samma skola som gymnasieeleverna

Robertsfors I Jenningsskolan i Robertsfors går de yngsta tillsammans med de äldsta. När gymnasiet upphörde… ?

Fler sjukpenningsdagar i Västerbotten

Robertsfors Sjukpenningtalet i Västerbotten fortsätter att öka.  Sedan september 2013 har sjukpenningtalet i länet ökat med 1,3 dagar. Västerbotten… ?

Fel facit på Högskoleprovet

Robertsfors Två svarsalternativ på Högskoleprovet har fått fel svar i facit. Det gäller två uppgifter delen om i engelsk läsförståelse. Uppgifterna i… ?

Körde på rådjur

Robertsfors Flera viltolyckor har inträffat under eftermiddagen. Klockan 16.15 körde en bil på ett rådjur vid Verkholmen, Täfteå. Ingen person… ?

Sverigebäst på pappaledigt

Robertsfors En kommun i länet rankas som bäst i Sverige när det gäller pappaledighet. Under 2013 tog männen i Sverige ut 24,8 procent av… ?

Olycka utanför Robertsfors

Robertsfors En singelolycka inträffade på lördageftermiddag utanför Robertsfors. Olyckan skedde strax efter klockan 16 på lördag i Inre Ultervattnet… ?

VK-läsarens bäste vän

Robertsfors Lördagsgåtan: Vad är det som går och går och som aldrig lämnar fickan din? Svar: Mobilen. Den väcker oss på morgonen och är sedan med oss… ?

Försvunnen kvinna i Robertsfors

Robertsfors En kvinna i 70-årsåldern är försvunnen i Robertsfors. Kvinnan, som är dement, har anmälts försvunnen av sin sambo. Hon sågs senast kl… ?

Ovädret slog till i länet

Robertsfors Redan tidigt på torsdagsmorgonen gick SMHI ut och varnade för kraftig blåst och ymnigt snöfall. Och på kvällen blev det tydligt att det… ?

Varnar för halkan

Robertsfors Flera olyckor har inträffat i Västerbotten under kvällen. Räddningstjänsten i Umeå går nu ut och varnar trafikanterna för det hala… ?

Kolla vad grannen fick för huset