Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Tar beslut om Lögdeåskola

Nordmaling På onsdag nästa vecka hålls ett extra fullmäktigesammanträde i Nordmaling. På dagordningen finns endast ett ärende – ett slutgiltigt beslut… ?

Norrtåg fixar bättre internet

Nordmaling Efter sommaren kommer Norrtåg att kraftigt förstärka internetkapaciteten på 12 av sina 19 tåg. Arbetet kommer att pågå under vecka 34 till… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Problem väntar i bärskogen

Problem väntar i bärskogen

Nordmaling Det finns risk för en social dumpning av bärplockare. Plockare från Europa och öststaterna riskerar att få sämre villkor än bärplockare… ?

Vill starta upp skolan

Vill starta upp skolan

Nordmaling Kommunstyrelsen i Nordmaling har nu kommit med sitt förslag till beslut för kommunfullmäktige om skolan i Lögdeå.
2013 beslutade… ?

Varnar för hårda vindar

Nordmaling SMHI har utfärdat dubbla vädervarningar som berör länet.
Funderar du på en tur med båten ikväll? Kanske är det då läge att tänka om. Under… ?

Tyck till om Nordmaling
Applåden från Nordmaling

Dyrare bensin att vänta

Nordmaling Mer än vart tredje hushåll med bil i Västerbotten kan komma att vänta en total skattehöjning på bensin med över 5 500 kronor över de tre… ?

Nu blåser värmen bort

Nordmaling Umeå ligger kvar i toppen av solligan, men efter några dagar av riktig högsommarvärme är det bara att plocka fram tjocktröjan på nytt… ?

Lodjursstammen ökar igen

Nordmaling Lodjuren har blivit fler i Norrland. Beståndet har ökat särskilt i Norrbotten och Jämtland, visar den senaste inventeringen.
I… ?

Musik vid den gamla landsvägen

Nordmaling Det hörs musik vid den gamla kustlandsvägen. Inte så märkligt eftersom musikläraren Peter Sigfridsson bor här.
Peter har adressen Gamla… ?

Anrikt kafé väcker uppskattning

Nordmaling Kafé Anno 1762 i Olofsfors börjar bli känt vida omkring. För tredje året i rad finns det med i White guide över Sveriges bästa… ?

Profilbild

Joel Lindberg

joel.lindberg@vk.se

Profilbild

Tom Juslin

Telefon: 090-17 60 84, 070-211 70 74
tom.juslin@vk.se

Senaste nytt