Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

"Förnekar att det var planerat"

Lycksele Mannen som på onsdagen häktades misstänkt för mordet på Elin Falk i Lycksele kan inte redogöra för det centrala händelseförloppet. Hör... ?

Lyckseleföretag tvingas betala kontrollavgift

Lycksele Ett företag i Lycksele tvingas betala kontrollavgift till Skatteverket. Det är Förvaltningsrätten i Umeå som slagit fast att... ?

Häktas för mordet

Lycksele Den misstänkte mördaren kan fortfarande vare sig erkänna eller förneka brottet. Häktningsförhandlingen inleddes klockan 10 på... ?

Träffade misstänkta mördaren samma kväll

Lycksele På vägen hem från Hotell Lappland mötte Elin Falk den man hon tidigare hade en relation med. Inte ens en timme efteråt hittades hon död i... ?

Begärs häktad för mord

Begärs häktad för mord

Lycksele Den misstänkte gärningsmannen har nu begärts häktad för mordet på Elin Falk. Utöver det brottet är han även misstänkt för försök till mord... ?

Skickade snoppbilder till minderårig

Lycksele Mannen skickade vid upprepade tillfällen foton på sitt könsorgan till den minderåriga flickan. Nu åtalas han vid Lycksele... ?

TV: "Ta dig därifrån"

Lycksele Anki Ferm, kvinnojouren i Lycksele, uppmanar alla kvinnor som upplever våld i en nära relation att ta sig därifrån som fort som möjligt. ?

Ingvar Näslund: En mor kan aldrig ersättas

Lycksele Elin Falk mördades i sitt hem i Lycksele natten till söndag. Hon var mamma till tre små killar, reporter på Folkbladet och tidigare... ?

Svartsjuka och separation ofta med i bilden när kvinnor mördas

Lycksele Varje år dödas 17 kvinnor i Sverige av en man som de lever eller levt i en relation med. I helgen mördades en 30 årig kvinna i Lycksele... ?

TV: Lycksele i sorg efter mordet

Lycksele Lycksele sörjer den avlidna småbarnsmamman som blev utsatt för våld och omkom under natten mot söndagen. Blommor och ljus ligger på... ?

Profilbild

Jessica Tjällman

Telefon: 090-17 60 99
jessica.tjallman@vk.se

Profilbild

Gunilla Sjögren

Telefon: 090-17 60 97, 070-244 66 49
gunilla.sjogren@vk.se

Profilbild

Jan Johansson

Telefon: 090-17 60 95, 070-266 01 55
jan.johansson@vk.se

Senaste nytt

"Det är förfärligt"

Lycksele  - Det som har hänt är förfärligt. Anki Ferm på kvinnojouren i Lycksele tror att oron bland våldsutsatta kvinnor ökar efter mordet. -... ?

TV: "Kan komma som en blixt från klar himmel"

Lycksele Susanne Strand, docent i kriminologi vid Mittuniversitetet, säger att kvinnor som blir utsatta för grovt våld av den man de lever med,... ?

"Våga störa dina grannar"

Lycksele Våga störa. Om det låter som om någon i ditt grannskap utsätts för våld: gå dit och ring på. Det är rådet från Huskurage, ett växande... ?

Kyrkan håller öppet

Lycksele Med anledning av helgens tragedi håller Lycksele kyrka öppet under måndagskvällen. Mellan klockan 18.00 och 21.00 är alla välkomna att... ?

Advokaten: "Tragedi för alla inblandade"

Lycksele Den misstänkte mannens försvarare, advokat Mikael Stenman, säger att hans klient varken kan erkänna eller förneka brott. Hittills har... ?

Elin Falk blev mördad i sitt hem

Lycksele Elin Falk knivmördades i sitt eget hem. Den mordmisstänkte mannen, som tidigare hade en relation med henne, kan vare sig erkänna eller... ?

Innovationsmiljö av världsklass

Lycksele Marlene Johansson är ny som föreståndare på Sliperiet som är Umeå universitets plattform för innovation och samverkan. Hon talar... ?

Småbarnsmamma mördad i sitt hem

Lycksele En kvinna i 30-årsåldern hittades natten mot söndag död i sin bostad i Lycksele. Hon hade blivit utsatt för grovt kroppsligt våld. En... ?

Kyrkan redo att stödja sörjande

Lycksele En förstämd stämning rådde under söndagen i Lycksele. Många hade svårt att tro på uppgiften om att en ung kvinna mördats under helgens... ?

"Handlar om yttre våld"

Lycksele Polisen jobbar under dagen med teknisk undersökning, vittnesförhör och dörrknackning för att få reda på mer kring omständigheterna kring... ?

Misstänkte förs till Umeå för förhör

Lycksele Kriminaltekniker har gjort en undersökning på mannen som misstänks för mordet. Han förs nu till Umeå där förhör ska hållas under... ?

Spärrade av gatan

Lycksele En förbipasserande person tog denna bild utanför bostaden där det misstänkta mordet har begåtts. Han berättar för VK om att han kom... ?

Misstänkt mord i Lycksele

Lycksele En kvinna har hittats död i Lycksele, och en man är misstänkt för mord. Efter förhör kan mannen varken förneka eller erkänna. Polisen... ?

Sexuellt ofredande på Hotell Lappland

Lycksele En ung man misstänks för att ha sexuellt ofredat en kvinna på Hotell Lappland i Lycksele under natten mot söndag. Vakter på hotellet såg... ?

Byaförening skänker sina pengar till Hjärtebarn

Lycksele Ajaur byaförening skänker alla sina pengar till Hjärtebarnsföreningen i Norr. - Att vi får dessa pengar betyder så oerhört mycket, säger... ?

Blöt löningsfredag i länet

Lycksele Totalt tolv länsbor blev lite för runda under fötterna under natten mot lördagen. Sju personer i Umeå, två i Lycksele och tre i... ?

Misstag att vara tyst

Lycksele Har mediebevakningen av Kjell Edlundh varit för intensiv? Ja, säger vissa. Nej, säger andra. För att summera kritiken mot... ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel

Tradition att besöka Lycksele Marknad

Lycksele Många Lyckselebor trotsade snöfall och spännande skidstafett på tv när Lycksele marknad startade i fredags. Robert Selin från Söderhamn... ?

Dom om mordbrand står fast

Lycksele Hovrätten för övre Norrland avslår överklagandet från den man som fälldes för mordbrand i Lycksele. I tingsrätten fälldes den 29-årige... ?

Marknaden har startat i Lycksele

Lycksele Redan på förmiddagen började besökarna strömma till på Lycksele vintermarknad. De hade runt 100 marknadsstånd utöver de vanliga affärerna... ?