Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Storuman bäst på pant

Storuman bäst på pant

Hörnefors Returpack har presenterat färska siffror på hur bra svenskarna är på att panta. Bäst i länet är en kommun i inlandet medan Umeå hamnar… ?

"Tjuvarna är som spöken"

Hörnefors En inbrottsvåg i Norrbotten under torsdagen får polisen i länet att gå ut med en ny varning. –  Var uppmärksamma och lämna inte bostäderna… ?

Höga flöden i länet

Höga flöden i länet

Hörnefors Klass 1-varning gäller för hela Västerbotten.
SMHI varnar för höga flöden i hela Västerbotten.
”Flödena i nordöstra Norrland är… ?

&quotSlår hårt mot Umeåregionen"

"Slår hårt mot Umeåregionen"

Hörnefors Nu reagerar riksdagspolitiker från länet emot att Umeåregionen tappar stora summor som tidigare gått till landsbygdsutveckling.
Det är… ?

Hörnmål frälste Sandåkern

Hörnefors Hörna direkt i mål, nytt mål av Teaway, kross av Sörfors och två mål med en man mindre i mellanbygden. Här är helgens kortreferat från… ?

Västerbotten bäst på MS-vård

Hörnefors Stora skillnader mellan län, visar ny rapport. Västerbotten är överlägset bäst med 100-procentig andel av patienter som får… ?

Försökte strypa gravid kvinna

Hörnefors 24-åringen misstänks bland annat ha tagit strypgrepp på en gravid kvinna och kastat henne i golvet och med kraft hållit fast henne… ?

Söderfyran: Andra raka för Sörfors

Hörnefors Sörfors har fått en smakstart i söderfyran. 3-0 i premiären mot Sörmjöle följdes upp med 2-0 i kväll hemma mot Hörnefors.
Hemmalaget var… ?

Motormännen går ut med ovanlig varning

Hörnefors När världens största biltillverkare inte vill ta sitt ansvar går nu Motormännen ut och varnar för flera vanliga bilmodeller.
I ett… ?

Profilbild

Patrick Krainer

Telefon: 090-17 60 14, 090-176008 (mob)
patrick.krainer@vk.se

Profilbild

Stefan Åberg

Telefon: 090-176015
stefan.aberg@vk.se

Carina Ask

Telefon: 090-17 60 03
carina.ask@vk.se

Senaste nytt