Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Fest spårade ur i Obbola

Holmsund/Obbola En fest på på Folkets hus i Obbola spårade ur under natten mot lördagen. Polis skickades till platsen. På plats var det ett flertal… ?

Spöken, monster och pumpor

Holmsund/Obbola På fredagskvällen var det dags för allehanda spöken, monster, kycklingar och pumpor att knacka dörr i länet på jakt efter bus eller godis…. ?

Skicka in din Halloweenbild!

Skicka in din Halloweenbild!

Holmsund/Obbola Ska du på maskerad, är det skräckfilmskväll hos dig, har dina barn klätt ut sig eller har du pysslat ihop en supersnygg halloweenlykta?… ?

Varning för snöfall och hård vind

Holmsund/Obbola SMHI varnar för hård vind och snöfall i länet under lördagen. Varningarna, som är av klass ett, berör fjällen, inlandet och havet. I… ?

Kidnappning blir dokumentär

Holmsund/Obbola Kidnappningsdramat i Älglund blir dokumentär. Det är P3 Dokumentär som på söndag kommer att sända en dokumentär om de åtta dagar som den… ?

VK når fler än någonsin

Holmsund/Obbola Skeptikerna trodde att VK plus skulle bli en katastrof för vk.se. – Det blev helt tvärtom. Satsningen är en riktig framgång, säger… ?

Minister öppnar för skyddsjakt

Holmsund/Obbola Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S), öppnar för skyddsjakt på varg. Det säger han i en intervju… ?

Brand på SCA packaging

Holmsund/Obbola Räddningstjänst från Umeå och Holmsund fick på torsdagsmorgonen rycka ut till en brand på SCA packaging. Larmet om branden kom in till… ?

Hembygdsföreningars arbete värderas högt

Holmsund/Obbola Det ideella arbete som hembygdsföreningarna i Västerbotten utförde under 2013 värderas till 9… ?

Profilbild

Patrick Krainer

Telefon: 090-17 60 14, 090-176008 (mob)
patrick.krainer@vk.se

Profilbild

Stefan Åberg

Telefon: 090-176015
stefan.aberg@vk.se

Carina Ask

Telefon: 090-17 60 03
carina.ask@vk.se

Nyheter i Holmsund/Obbola

Så blir helgens läskiga väder

Holmsund/Obbola Kommande helg firas både Allhelgona och Halloween. Samtidigt väntas både regn och snö i Västerbotten. SMHI spår i sin prognos att solen… ?

Mjölkstudien oroar Norrmejeriers kunder

Holmsund/Obbola Redan i dag på morgonen har Norrmejeriers kundtjänst i Umeå börjat få frågor från oroliga kunder… ?

AF lägger ner 100 kontor

Holmsund/Obbola Arbetsförmedlingen (AF) lägger ner 100 kontor när myndigheten reformeras, uppger generaldirektören Mikael Sjöberg på DN debatt. Han… ?

Forskare kritiserar lagtolkning

Holmsund/Obbola Kommunen har det yttersta ansvaret för tiggarna. Nu försöker de bara hitta kreativa lösningar för… ?

SMHI varnar för ishalka

Holmsund/Obbola Natten mot onsdag samt under onsdag morgon kan det bli riktigt halt i länet. SMHI har gått ut med en klass 1-varning. Varningen gäller… ?

Stort företag i Umeåregionen söker ny vd

Holmsund/Obbola Ett av de största industriföretagen i Umeåregionen söker ny chef. Den nuvarande lämnar för en tjänst i Norrbotten.  Det är SCA Obbola som… ?

Fler sjukpenningsdagar i Västerbotten

Holmsund/Obbola Sjukpenningtalet i Västerbotten fortsätter att öka.  Sedan september 2013 har sjukpenningtalet i länet ökat med 1,3 dagar. Västerbotten… ?

Fel facit på Högskoleprovet

Holmsund/Obbola Två svarsalternativ på Högskoleprovet har fått fel svar i facit. Det gäller två uppgifter delen om i engelsk läsförståelse. Uppgifterna i… ?

Stenson pappa igen

Holmsund/Obbola Golfstjärnan Henrik Stenson, hedersmedlem i Umeå GK, har blivit pappa igen. Henrik och hans hustru Emma från Holmsund (tidigare Löfgren)… ?

Hon tar ledningen och makten i Vänsterpartiet

Holmsund/Obbola Vänsterpartiets nya gruppledare kom med i partiet under Gudrun Schyman-eran. Hon fick snabbt… ?

VK-läsarens bäste vän

Holmsund/Obbola Lördagsgåtan: Vad är det som går och går och som aldrig lämnar fickan din? Svar: Mobilen. Den väcker oss på morgonen och är sedan med oss… ?

Landstinget kan ha brutit mot lagen

Holmsund/Obbola Landstinget bröt förmodligen mot kommunallagen när man beslöt att lägga ned dagrehab. Nu får Hälso-… ?

Blåsten hindrar Vasafärjan

Holmsund/Obbola Den hårda vinden har ställt till med bekymmer för Wasa Express, som blir försenad. Färjan har blivit försenad från Vasa till Umeå. Det… ?

Ovädret slog till i länet

Holmsund/Obbola Redan tidigt på torsdagsmorgonen gick SMHI ut och varnade för kraftig blåst och ymnigt snöfall. Och på kvällen blev det tydligt att det… ?

Varnar för halkan

Holmsund/Obbola Flera olyckor har inträffat i Västerbotten under kvällen. Räddningstjänsten i Umeå går nu ut och varnar trafikanterna för det hala… ?