Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Släpp amorteringskravet – lös bostadskrisen

Debattartiklar (2015-11-26) Remissinstanserna har nu sagt sitt om regeringens förslag om amorteringskrav. Vi har gått igenom samtliga remissvar. En mindre… ?

Frihandel förutsättning för tillväxt i länet

Frihandel förutsättning för tillväxt i länet

Debattartiklar (2015-11-26) Det är viktigt att länets riksdagsledamöterna försvarar frihandeln och den ekonomiska utveckling som en global handel medför…. ?

Sverige – det nya USA

Sverige – det nya USA

Ordet fritt Det är här vi bygger framtidens civilisation, i den gråaste av IS så förhatliga gråzoner. Så skulle dagens insändarskribent vilja se… ?

Funktion går före form

Funktion går före form

Ordet fritt Jag ifrågasätter inte att det byggs en ny psykiatrienhet men måste det satsas stora pengar på form och design som i slutändan inte fyller… ?

Ökad spänning i hela regionen

Ledare (2015-11-25) Försvarsalliansen Nato höll ett extra möte på tisdagen sedan Turkiets flygvapen skjutit ned ett ryskt plan vid gränsen mot… ?

Mats Olofsson: Sekulära principer mot religiös terror

Krönikor (2015-11-25) Hur ska radikaliseringen av unga muslimer förhindras? Frågan ställdes i Agenda häromkvällen – där också ett reportage från… ?

Flyktingskrisen kräver politiskt ledarskap – nationellt men även i Umeå

Debattartiklar (2015-11-25) Umeå kommun stod redan innan flyktingkrisen inför stora ekonomiska utmaningar. Nu är situationen än mer ansträngd. Även… ?

Nordebo: Oacceptabelt asylsvek av regeringen

Åsikter Gå inte på ödesretoriken. Det är inte oundvikligt att Sverige nu måste sälla sig till den rad av europeiska länder som på ett… ?

Spända parter gör nytt försök

Ledare (2015-11-24) Utrikesminister Margot Wallström besöker Helsingfors i dag, tisdag, och träffar Finlands utrikesminister, sannfinländarnas… ?

Susanne Nyström: Robotiseringens möjligheter

Åsikter ”De tar våra jobb!” Så brukar det låta, inte bara om flyktingar och hantverkare från andra EU-länder, utan även om robotar.
Oron är långt… ?

senaste krönikor