Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Andra läste även:

Nordebo: Holmlund passerar en gräns

Nordebo: Holmlund passerar en gräns

Åsikter Med analysen nedstampad så det klafsar i en dy av fördomar och nidbilder ger sig Umeås kommunalråd Lennart Holmlund in i tiggeridebatten. ?

Skratta eller gråta över landstinget?

Skratta eller gråta över landstinget?

Åsikter Den kommun som i mer än två års tid kämpat för en god och säker sjukvård i inlandet, nu är den enda i länet utan några som helst vårdplatser. ?

Skogen ägs alltid av någon

Debattartiklar Väldigt tidigt begår skribenten ett tankefel då han fastnar så i uttrycket ”vår skog” att det sedan går honom helt förbi att skogen faktiskt ägs av någon, skriver debattskribenten. ?

Sjukvården huvuduppdraget

Sjukvården huvuduppdraget

Debattartiklar I stället för att driva på för förbättringar av sjukvården väljer Socialdemokraterna att sticka huvudet i sanden, skriver Niklas Sandström (M). ?

Många nya jobb behövs
i vård och omsorg

Ledare (2014-04-23) Landstinget i Västerbotten söker sex läkare, ett tjugotal sjuksköterskor och fyra undersköterskor. Behovet av rekrytering och förstärkning på personalsidan är mycket stort och väntas öka ytterligare framöver. ?

Försvarsberedningen__ är vingklippt

Försvarsberedningen
är vingklippt

Krönikor Det var några i den försvarspolitiska twittersfären som undrade vad riksdagsledamoten Allan Widman (FP) egentligen menade, då han på annandag påsk kortfattat bloggade: ”Inte nu… Men sedan blir det åka av…”. ?