Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Vill inte ha jul under hösten

Vill inte ha jul under hösten

Åsikter Under vilken tid var det tänkt att vi skulle njuta av hösten om julfirandet tog början redan i oktober? undrar insändarskribenten. ?

Umeå behöver kulturhuset

Umeå behöver kulturhuset

Åsikter Vänsterpartiet vill att kommunen aktivt stödjer planerna på att utveckla lokstallarna till en kulturell mötesplats. ?

Västra länken fortsätter att gäcka politikerna

DEBATT Det är inte oväntat att Umeås hittillsvarande kommunalråd går ut och förvarar sitt svaga handlande kring vägprojektet, skriver debattören i en replik. ?

Synpunkter på villkor inte främlingsfientlighet

replik: Synpunkter på villkor inte främlingsfientlighet

Debattartiklar ”Så fort man nämner andra etniciteter och villkoren för att få stanna i Sverige så är man rasist”, skriver debattören. ?