Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Susanne Nyström: Kristdemokraterna söker en ny roll

Åsikter Med ett rungande ja valdes Ebba Busch Thor på lördagen till partiledare för Kristdemokraterna. Därmed var både generationsskiftet och… ?

replik: Lasarettsbyggnaderna representerar oomtvistliga kulturvärden

Debattartiklar (2015-04-27) Västerbottens museum fick under 2014 uppdraget av landstinget att inventera och utreda den gamla lasarettsmiljöns… ?

I Umeå lever kolonialismen

Debattartiklar (2015-04-27) Både Luleå och Sundsvall ser i sitt arbete med de nationella minoritetsfrågorna sin förankring i den norrländska kulturen och… ?

Lars Kriss: Kan Folkpartiet förnyas?

Åsikter Doktoranden och riksdagsledamoten Mats Persson (FP) är säker. Folkpartiet har den bästa politiken för social rörlighet: ”Det är inte… ?

Fredrik Erixon: Europa och den digitala ekonomin

Åsikter Europas ledare håller på att göra bytes till människor: Flöden av ettor och nollor ska helst hålla sig inom en sluten geografi. Nätet ska… ?