Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

– Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

– Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

– De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

– Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Nordebo: När korruption, girighet och själlöshet förstör fotbollen

Åsikter Skandaler och missförhållanden kan avslöjas och åtgärdas. Brottslighet och oegentligheter kan uppdagas och åtalas. Korrupta ledningar kan… ?

signerat - Mats Olofsson: S-kongress utan större betydelse

Krönikor (2015-05-30)  Helgens partikongress i Västerås har väckt liv i falanger och fraktioner. Nu måste det ske. Nu är det tid att skärpa… ?

Landstinget planerar för 30 procents läkarbrist

Landstinget planerar för 30 procents läkarbrist

Debattartiklar (2015-05-30) Sverige har den högsta andelen äldre i Europa. Ändå betalar vi mindre för vården här än i flera andra västländer. I ett… ?

Tobaksfritt Sverige om tio år

Tobaksfritt Sverige om tio år

Ordet fritt På söndag firar vi mors dag och på måndag den 1 juni uppmärksammar vi att det gått tio år sedan rökfria serveringsmiljöer infördes. Ett… ?

Karin Rebas: Sätt barnens behov först

Åsikter Nyligen inträffade en tragedi i skånska Hörby. En flicka på tre år fördes bort från sina fosterföräldrar av en person hon knappt känner –… ?