Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

– Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

– Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

– De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

– Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Positiv trend, men mer åtgärder behövs

Ledare (2015-08-29) En stadig om än långsam förbättring sker på arbetsmarknaden. Utvecklingen har varit ungefär densamma i flera år. Den beskrevs… ?

signerat - Mats Olofsson: Vem vågar stödja försäljningsstopp?

Krönikor (2015-08-29) Arne Björnberg, som var chef för Norrlands universitetssjukhus för ett par år sedan, och som förvisso hunnit med en hel del… ?

Susanne Nyström: Vem för de utsatta elevernas talan?

Susanne Nyström: Vem för de utsatta elevernas talan?

Krönikor (2015-08-29) Ett misslyckande ska kallas för ett misslyckande. Och grundskolan i dess nuvarande form är ett misslyckande. I varje fall sett… ?

Det går att stoppa SD:s framfart i Västerbotten

Debattartiklar (2015-08-29) I Västerbotten ökade Sverigedemokraterna från 2,73 procent i riksdagsvalet 2010 till 7,4 procent 2014, och färska… ?

Vänta inget klimatledarskap i budgeten

Vänta inget klimatledarskap i budgeten

Debattartiklar (2015-08-29) Budgeten som kommer om ett par veckor innehåller sannolikt en del glädjeämnen – men långt ifrån tillräckligt för att ge… ?