Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Andra läste även:

Nykter påsk på skotern

Nykter påsk på skotern

Åsikter Låt oss gemensamt verka för att påsken 2014 blir både nykter och säker. Det skriver en rad företrädare för myndigheter och skoterägare. ?

Välfärdssatsningar ger
Nordmaling en framtid

DEBATT Kommunens styrande måste våga satsa offensivt och inse att sociala insatser är investeringar för framtiden, inte bara kostnader. ?

Sänk rösträtts-__åldern i Umeå

Sänk rösträtts-
åldern i Umeå

Debattartiklar Umeå bör i valet 2018 blir första försökskommun i Sverige för rösträtt från 16 år. Det skriver fem lokala miljöpartister. ?

Nordebo: Lise Meitner - __ett liv för vetenskapen

Nordebo: Lise Meitner -
ett liv för vetenskapen

Åsikter Nånstans fascineras just nu en ny Lisa Meitner. Må hon få lyckan av inspirerande lärare, och en medmänsklig tid, skriver Ola Nordebo. ?

Susanne Nyström: En historia av förföljelse

Åsikter Enligt organisationen Open Doors diskrimineras och förföljs omkring 100 miljoner av jordens 2,2 miljarder kristna. ?