Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Andra läste även:

Stoppa våldet mot kvinnor

Stoppa våldet mot kvinnor

Ordet fritt Kvinnor som blir utsatta för våld av en närstående ”ska sluta gnälla”. Det anser Sverigedemokraternas riksdagsledamot Anna Hagwall.  ?

Repliken: Helt fel rapportering av VK

Debattartiklar Efter det att VK valt att publicera uppgifter kring mig och min sambo ser jag ingen annan möjlighet än att rätta felaktigheterna och osanningarna, skriver Staffan Berggren, kommunchef i Dorotea. ?

Rädda idrottsstaden

Rädda idrottsstaden

Debattartiklar Prestigelåsningen sedan beslutet 2007 om centrumläge för badhuset för att gynna kommersen i stan måste ”dyrkas upp”. ?

Måste gå att få slut på kriget

Ledare Medlingsförsök pågår i Kairo i Egypten med FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon på plats. Det måste gå att få slut på kriget i Gaza.  ?

Kleberg: Övervakning hotar internets framtid

Kleberg: Övervakning hotar internets framtid

Krönikor Visselblåsaren Edward Snowden har förändrat den digitala diskussionen och insikten om den internationella massövervakningen. Det påverkar diplomatin.  ?