Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Andra läste även:

Nordebo: Är universitets storhetstid redan över?

Nordebo: Är universitets storhetstid redan över?

Krönikor Får man tro framtidsspanare väntas få traditionella, ärevördiga, prestigefulla institutioner stå inför så stora förändringar och utmaningar som universiteten och den högre utbildningen, skriver Ola Nordebo. ?

Kräv inte kollektivavtal i upphandlingar

Ordet fritt På en del håll vill man börja ställa krav på att företag ska vara anslutna till kollektivavtal för att komma ifråga i offentliga upphandlingar.  ?

Abramowicz: Personvalets betydelse i Sverige

Krönikor I Sverige finns en stark tradition av att rösta på partier snarare än personer. Sedan 1998 har det sakteliga börjat förändras. ?

Nordebo: De borde se möjligheterna

Nordebo: De borde se möjligheterna

Krönikor För vissa typer av politiska förändringar är tiden aldrig mogen. Lika fullt måste de prövas, riskeras, genomföras, skriver Ola Nordebo. ?

Engelska skolan blir ett lokalt Lundsberg i Umeå

Engelska skolan blir ett lokalt Lundsberg i Umeå

Debattartiklar Engelska skolans filosofi hör inte hemma i ett modernt samhälle. Engelska skolan blir ett lokalt Lundsberg, skriver Jan Brännvall, pensionerad skolplanerare. ?

De fick vänta i sju år

Ordet fritt Nu utökar Landstinget Västerbottens hälsoundersökningar till att omfatta 30-31-åringar och föräldrar till 1½-åringar i Norsjö, Malå och Sorsele kommuner.  ?