Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Representeras __- representera?

Representeras
- representera?

Debattartiklar För att en samhällsgrupp ska få tillträde till maktens förrum måste de som redan åtnjuter maktens privilegier göra plats för denna grupp. ?

Luftkvalitet - gratisprogrammet
i Umeå direkt vilseledande

Debattartiklar Åtgärdsprogrammet lyfter fram Byggnationen av Västra länken som den viktigaste pusselbiten för att förbättra luftkvaliteten i centrum. Det är direkt felaktigt. ?

Odemokratisk uppgörelse

Odemokratisk uppgörelse

Ordet fritt Att Socialdemokraterna väljer att inte fortsätta samarbeta med Vänsterpartiet, utan i stället väljer att ingå ett valtekniskt samarbete högerut, ser vi som ett oroande politiskt vägval. ?

Umeå i prekärt läge med budgeten

Ledare Om regeringen får igenom sin budget blir det mer pengar till välfärden. Hur mycket mer förblir oklart. Budgetläget inför 2015 är prekärt i kommunen. ?

Sekulär markering __är ingen fördom

Sekulär markering
är ingen fördom

Krönikor Religiös tro är först och främst en privat angelägenhet. Det är ingen omständighet som arbetslivet på olika sätt ska anpassas efter. ?

Replik: Fördomar gör att en stor arbetsför grupp utesluts

Krönikor Mats Olofsson, debattredaktör i VK, skrev att religionsfrihet inte är hygienregler. ?

Jämställdhet kräver mer än ord och planer

Jämställdhet kräver mer än ord och planer

Debattartiklar För att nå ett samhälle präglat av jämställdhet och mångfald är forskningen en avgörande del i ett omfattande förändringsarbete. ?

Är tiggarna ett hot?

Är tiggarna ett hot?

Ordet fritt Tyvärr verkar det bland en del av landets politiker och andra, finnas en viss rädsla inför det faktum att det i vårt land vistas tiggare. ?