Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

– Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

– Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

– De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

– Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

replik: Absurt rädda klimatet genom att skövla skogen

Debattartiklar Mårten Larsson från Skogsindustrierna har svarat (17/6) på vår artikel (15/6). Han säger sig vara oroad av klimatförändringarna. Han ser… ?

Vem ska jobba i trädgårdarna?

Debattartiklar (2015-07-01) Dörren till trädgårdsutbildningarna är stängd för alla som gått någon annan gymnasielinje än Naturbruksprogrammets… ?

Ökning av brott mot äldre under sommaren

Debattartiklar (2015-06-30)Sommarmånaderna ökar antalet åldringsbrott. De vanligaste brottsplatserna är den egna bostaden och på platser där människor rör… ?

Beskatta bensin och kött lika

Beskatta bensin och kött lika

Debattartiklar (2015-06-30) En kostnadseffektiv klimatpolitik förutsätter att alla källor till växthusgasutsläpp beskattas så lika som möjligt. Men den… ?

I drömmarnas värld

I drömmarnas värld

Ordet fritt I Holmsund väntade man med stor spänning på att det största kryssningsfartyg som någonsin har lagt till vid Umeå hamn skulle göra entré…. ?