Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsikter

Forsberg flög med Skellefteå AIK

Publicerad 12 februari 2013

Åsikter Idag spelar Skellefteå AIK borta mot Linköping, och med på flyget ned fanns sparkade tränaren Anders Forsberg. – De vart lite oj, säger Forsberg om spelarnas reaktioner.

Anders Forsberg lämnade för ett tag sedan rollen som tränare för Skellefteå AIK, men när spelarna tog flyget ned till Stockholm för match mot Linköping fanns han med i samma flyg.

- Det var väl vältajmat, säger Forsberg med ett skratt och fortsätter:

- Det var inte alls planerat utan blev så av en slump. Jag försökte hitta mig en plats så långt ifrån laget som möjligt för att inte störa dem.

Hur reagerade spelarna?

- De vart lite oj, men jag skulle bara ned på ett möte i Stockholm, säger Forsberg.

Vilken kontakt har du haft med spelarna efter att du fick sluta?

- Jag har pratat med de flesta spelarna. Man vill göra ett avslut, annars känns det så konstig efter sådan lång tid.

Andra läste även:

Ingen skillnad på S och V i Umeå

Ordet fritt Det går snart inte att se skillnaden på Vänsterpartiet och den nya generationen Socialdemokrater i vår kommun. Det menar ett kommunalråd och flera gruppledare från oppositionen. ?

Hägglund - den siste industrisocialisten

Hägglund - den siste industrisocialisten

Krönikor Den som inte hört Jan Hägglund långsamt och pedagogiskt uttala orden ”syntetisk diesel, baserad på biomassa”, vet inte vilka kvaliteter industrisocialistisk valrörelseprosa kan ha. Det skriver Ola Nordebo, politisk chefredaktör på VK. ?

Hantera klimatfrågan här och nu

Hantera klimatfrågan här och nu

Debattartiklar Klimatfrågan och omställningen av samhället till hållbarhet måste sättas högst på agendan inför valet – det handlar då om både riksdags-, landstings- och kommunvalet. Det tycker författarna till artikeln. ?

Intressant landstingsval

Intressant landstingsval

Ordet fritt Får Doroteaupproret och folkomröstningen effekter på landstingspolitiken i Västerbotten? Valet är hett i år, framhåller skribenten. ?

Fler jobb för bättre sjukvård

Fler jobb för bättre sjukvård

Debattartiklar En ny politik för framtidens hälso- och sjukvård behövs i Västerbotten, skriver Nicklas Sandström, oppositionslandstingsråd (M). ?

Landstingsmajoriteten har inte klarat jobbet

Krönikor Socialdemokraterna och Miljöpartiet har inte klarat jobbet och levt upp till sitt ansvar, skriver Ola Theander. ?

Med motstridiga instinkter

Med motstridiga instinkter

NORDEBO ”Hon närmar sig ibland frågor på ett formellt tjänstemannavis, med nervositet över att bli feltolkad.” Ola Nordebo om Veronica Kerr. ?

replik: Dags att börja höja det lokala aktivitetsstödet

Debattartiklar Det lokala aktivitetsstödet som legat stilla under flera år måste höjas under den kommande mandatperioden, skriver Lennart Arvidsson (V). ?