Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå
Scanpix/TT

Bruce Dickinson till Umeå

Publicerad 3 september 2013 (uppdaterad 3 september 2013)

Umeå Iron Maidens sångare Bruce Dickinson kommer till Umeå den 7 november.

I samband med Umeågalans 10-årsjubileum är Dickinson inbjuden att föreläsa.

För de flesta är Bruce Dickinson känd som sångare i hårdrocksbandet Iron Maiden men han är också en driven
entreprenör. Pilot, marknadsdirektör, innovatör, affärsman och framgångsrik fäktare är bara några av hans titlar.

Bokningen har varit möjlig att genomföra med delfinansiering från Balticgruppen. Tanken med Bruce Dickinsons medverkan är att visa att det finns många olika former av entreprenörskap.
- Vi är väldigt glada över att få Bruce Dickinson till Umeågalans 10-årsjubileum. Han är en modig entreprenör som vågar testa sina vingar inom en rad olika branscher, säger ordförande för Umeågalans arrangörsgrupp Roland Carlsson i ett pressmeddelande.

  • Exudes

    Kul!. Lägg till ett par kronor, så att resten av bandet kan komma och spela i stan också. Det skulle skapa en folkvandring till Umeå

Täfteåbo tog Ullared med storm

Täfteåbo tog Ullared med storm

Umeå Med ett dammsugarmunstycke med kam tog Täfteåbon Carina Fredriksson hem segern i tisdagens avsnitt av Ullared – Jakten på… ?

Vällagrade ostar får poäng

Umeå Tre personer som bedömer och sätter poäng. Inte överens alla gånger. I övrigt känns liknelsen med Lets dancejuryn lite väl långsökt. Eller… ?

Universitetet mörkar trakasserier

Universitetet mörkar trakasserier

Umeå En framstående manlig forskare vid Umeå universitet har under flera års tid sexuellt trakasserat kvinnliga kollegor. Universitetet har… ?

Skyldiga att vidta åtgärder

Umeå Sexuella trakasserier är enligt lagen ett brott. Arbetsgivare är skyldiga att se till att det inte förekommer sexuella trakasserier på… ?

Förbjuds kontakta misshandlad kvinna

Umeå De två Umeåborna misstänks för grov misshandel av en kvinna efter att ha bråkat om pengar. Nu har de släppts från häktet – men har… ?