Nyheter
Fritidsresor Pascha Bays poolområde.

Mystisk magsjuka drabbar turister i Alanya

Publicerad 29 juli 2013 (uppdaterad 29 juli 2013)

Nyheter Flera barn på fritidsresors hotell i Alanya, Turkiet, har drabbats av någon märklig typ av magsjuka. Ingen vuxen har har insjuknat, enligt Expressen.

FÖLJ ÄMNEN

34 barn mellan 1 och 11 år har tagits till sjukhus. Flera av barnen har fått antibiotika och dropp, skriver Aftonbladet.

21 av barnen rapporteras få spendera natten där. Barnen insjuknade på det fyrstjärniga hotellet Pascha Bay under söndagskvällen och natten mot måndag.

De insjuknade har, enligt expressen, drabbats av diarréer och kräkningar. Samtliga drabbade är från de nordiska länderna, 19 av de ska vara från Sverige.

 

  • sara s

    hoppas alla klarar sig, spec. barnen. Själv reser jag mkt med barn och jag förstår inte varför alla åker till just Turkiet när det är så trevligt och billigt o vara i Cypern, spec. de hotell som är Blue villige för barnfamiljer. Vi kanske vill till Turkiet och bli lurade på pengar eller nu i detta fall sjuka.
    Förra året var det ett 5 stjärnig hotell i turkiet där både barn och vuxna fick magsjuka och folk spydde ner hela hottellet.

Köper företag för 819 miljoner

Köper företag för 819 miljoner

Affärsliv24 Alimak Group köper Facade Access Group, global marknadsledare inom permanent installerade lösningar för fasadunderhåll. Prislappen är 819 miljoner kronor.
Genom förvärvet breddar Alimak Group sin produktportfölj och detta gör det möjligt för dem att expandera inom … ?

Ohållbart med laglösa skoterförare

Inrikes Var tredje snöskoterförare tror felaktigt att körning omfattas av allemansrätten. Det kan ställa till stora problem för både markägare och renskötare.Snöskoterförare har länge levt i tron att så länge marken är täckt av snö är … ?

En gripen i morotshärva

Utrikes Alla som upplevt att morötterna i Taiwan varit lite väl dyra den senaste tiden får nu vatten på sin kvarn. Polisen har nämligen nystat upp en stor morotshärva i landets näst största stad, Kaohsiung.En man … ?