Nyheter
Fritidsresor Pascha Bays poolområde.

Mystisk magsjuka drabbar turister i Alanya

Publicerad 29 juli 2013 (uppdaterad 29 juli 2013)

Nyheter Flera barn på fritidsresors hotell i Alanya, Turkiet, har drabbats av någon märklig typ av magsjuka. Ingen vuxen har har insjuknat, enligt Expressen.

FÖLJ ÄMNEN

34 barn mellan 1 och 11 år har tagits till sjukhus. Flera av barnen har fått antibiotika och dropp, skriver Aftonbladet.

21 av barnen rapporteras få spendera natten där. Barnen insjuknade på det fyrstjärniga hotellet Pascha Bay under söndagskvällen och natten mot måndag.

De insjuknade har, enligt expressen, drabbats av diarréer och kräkningar. Samtliga drabbade är från de nordiska länderna, 19 av de ska vara från Sverige.

 

  • sara s

    hoppas alla klarar sig, spec. barnen. Själv reser jag mkt med barn och jag förstår inte varför alla åker till just Turkiet när det är så trevligt och billigt o vara i Cypern, spec. de hotell som är Blue villige för barnfamiljer. Vi kanske vill till Turkiet och bli lurade på pengar eller nu i detta fall sjuka.
    Förra året var det ett 5 stjärnig hotell i turkiet där både barn och vuxna fick magsjuka och folk spydde ner hela hottellet.

Bombhot skulle stoppa älskarinna

Utrikes En schweizisk kvinna, trött på sin mans vänsterprassel, ville hämnas och stoppa älskarinnans semesterresa och ringde in ett bombhot till Genèves flygplats som satte igång en massiv säkerhetsoperation.Nu har domen kommit. Den 41-åriga fyrabarnsmamman döms …

Stuga i brand

Umeå En stuga ute på Rovögern har fattat eld.
Räöddningstjänst från Umeå och Sävar är kallad till branden som enligt SOS rör en mindre byggnad på cirka 20 kvadratmeter som ligger ute på Rovögern, på Hökaren. Enligt SOS … ?

Misstänkt terrorist gripen

Inrikes En misstänkt 35-årig man greps vid 7.30- tiden på fredagsmorgonen av gränspolisen vid passkontrollen på Arlanda. Mannen ska vara efterlyst i Ryssland misstänkt för mord och terrorism, skriver Aftonbladet.Mannen var på väg ut ur landet …