Nyheter
Fritidsresor Pascha Bays poolområde.

Mystisk magsjuka drabbar turister i Alanya

Publicerad 29 juli 2013 (uppdaterad 29 juli 2013)

Nyheter Flera barn på fritidsresors hotell i Alanya, Turkiet, har drabbats av någon märklig typ av magsjuka. Ingen vuxen har har insjuknat, enligt Expressen.

FÖLJ ÄMNEN

34 barn mellan 1 och 11 år har tagits till sjukhus. Flera av barnen har fått antibiotika och dropp, skriver Aftonbladet.

21 av barnen rapporteras få spendera natten där. Barnen insjuknade på det fyrstjärniga hotellet Pascha Bay under söndagskvällen och natten mot måndag.

De insjuknade har, enligt expressen, drabbats av diarréer och kräkningar. Samtliga drabbade är från de nordiska länderna, 19 av de ska vara från Sverige.

 

  • sara s

    hoppas alla klarar sig, spec. barnen. Själv reser jag mkt med barn och jag förstår inte varför alla åker till just Turkiet när det är så trevligt och billigt o vara i Cypern, spec. de hotell som är Blue villige för barnfamiljer. Vi kanske vill till Turkiet och bli lurade på pengar eller nu i detta fall sjuka.
    Förra året var det ett 5 stjärnig hotell i turkiet där både barn och vuxna fick magsjuka och folk spydde ner hela hottellet.

Länet: Anklagad för cykelstöld ringde polisen

Norra länsdelen En ung man ringde på onsdagseftermiddagen till polisen i Västerbotten och berättade att han blivit anklagad för cykelstöld.
Den unga mannen ringde från Anderstorps centrum där tre äldre personer anklagat honom för att ha stulit en … ?

Umeå: Vinglade farligt nära vägen

Umeå Polisen har tagit hand om en rejält full man som vinglade farligt nära Västra esplanaden i Umeå.
Det var vid 14.40 på onsdagseftermiddagen som polisen omhändertog mannen och skjutsade honom till tillnyktringsenheten på Norrlands universitetssjukhus. ?

Länet: Körde mot trafiken på E4

Norra länsdelen Vid 14.15 på onsdagen kontaktades polisen i Västerbotten om att en bil färdades mot trafiken på E4 i höjd med Ostvik i riktning mot Byske.
Bilisten körde alltså norrut i det södergående körfältet. Polisen hittade inte … ?