Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Ytterligare en kvinna åtalas för rån

Publicerad 14 juni 2013 (uppdaterad 14 juni 2013)

Umeå Nu åtalas ytterligare en kvinna för att ha stulit en mobiltelefon och misshandlat en kvinna vid en cykeltunnel.

En 19-årig kvinna åtalas för rån för att tillsammans med två andra kvinnor ha stulit en Iphone med laddare och hörlurar samt två busskort och en cigarettändare från en kvinna i april i Umeå. Tillsammans ska de ha lurat kvinnan till en cykeltunnel där de sedan höll fast henne, tryckte upp henne mot en vägg, höll för munnen på henne och slog henne med knytnävsslag i ansiktet och huvudet medan de letade igenom hennes fickor.

Tidigare har en 23-årig kvinna dömts för misshandel och övergrepp i rättssak till skyddstillsyn med samhällstjänst i 120 timmar. Hennes 17-åriga väninna dömdes för olaga tvång, stöld och övergrepp i rättssak till ungdomsvård och ungdomstjänst i 35 timmar. Hon ska även betala ytterligare 2 850 kronor i skadestånd till den misshandlade kvinnan.

Andra läste även:

Löven byter målvakt

Umeå Kevin Lindskoug gjorde succé senast när Björklöven mötte Rögle. I kvällens match hamnar Lindskoug… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Hon är nominerad för första gången

Hon är nominerad för första gången

Umeå Nomineringarna till Umeågalan släpps. Den 6 november infaller årets högtidsdag för näringslivet i… ?

...här är vi som vann i fjol

Umeå Årets Exportföretag – Komatsu Forest AB Årets Marknadsförare – Länsförsäkringar Västerbotten Årets Hantverksstipendiat –… ?

Alla nominerade - hela listan

Umeå Den 6 november infaller årets högtidsdag för näringslivet i Umeå. Då arrangeras Umeågalan. Men redan nu släpps de nominerade. Årets… ?

Följ Vita Hästen-Björklöven här

Umeå Björklöven studsade tillbaka efter premiärförlusten på bortaplan och vann hemma mot Rögle. I kväll är det ny bortamatch på programmet då… ?