Nöje
Scanpix

Alice Babs sjuk

Publicerad 29 april 2013

Nöje Den folkkära artisten och hovsångerskan Alice Babs, 89, är sjuk.

FÖLJ ÄMNEN

Hon drabbades förra våren av en andra stroke och vårdas nu dygnet runt, uppger Expressen.
Den första stroken drabbades hon av redan 2004, men höll den hemlig för familjen.
Dottern Titti Sjöblom  säger till Expressen att stroke nummer två drabbade Alice Babs hårt, men att mamman har det bra trots allt just nu.

 • Karin

  Tänk att hon blivit så gammal. Men de fina ögonen och leendet är kvar på denna bild. Det kommer nog att finnas till hennes sista dag. Hoppas hon får den allra bästa omvårdnaden.
  Vilket jag förstås önskar alla.

 • Sanningen

  Jag är så upprörd över vad Anna-Lena Lodenius och Ann Allan förmedlat i sina bloggar att jag har svårt att koncentrera mig på annat. Om det skrivna är sant så är det emot alla lagar och förordningar. Man får t ex inte låsa in en sjuk människa . Hon måste ju ha en massa vänner, åtminstone inom musikbranschen. Nära vänner får inte träffa henne!!!??? Varför låter de det hela fortgå? Om de vet vad som försigår – varför har de inte polisanmält? Om jag skulle hamna i samma situation hoppas jag att jag har vänner som kan föra min talan.

 • Britta

  till sanningen: Jag tror nog att barnen vet vad som är bäst för mamma. de riktigt nära vännerna får säkert komma. sen finns det nog en massa människor som kallar sig nära vänner. Är man 89 år så orkar man inte så mycket

  • Mats Werner

   Alice Babs har tre verkligt nära vänner. En är det sedan mer än 60 år och har alltid betraktats närmast som en sjätte familjemedlem. En person som aldrig sagt ett ont ord om familjen Sjöblom, som hjälpt Alice att skydda barnen från mediauppmärksamhet under deras uppväxt, som är gudmor till ett av Tittis barn. Kan man bli närmare vän?
   Sedan i mars har hon liksom de två andra riktigt nära vännerna stängts ute och får inte ens ha kontakt per telefon med Alice.
   Frågan är vem som är sjuk i sammanhanget!

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Skicklig på att klä ut sig

Skicklig på att klä ut sig

Nöje Hon är läkarstudenten från Klimpfjäll som älskar att klä ut sig till figurer ur tv-spel och manga. Hon är så duktig att hon kvalat in till cosplay-SM i dag.  ?

Så var Joe Labero i Umeå

Recension: Så var Joe Labero i Umeå

Nöje Labero älskar att ta plats i strålkastarljusets mitt och han gör det med den gamla skolans självsäkra utstrålning, skriver VK:s recensent. ?

Ny stjärna kommer till Yran

Klart: Ny stjärna kommer till Yran

MUSIK Ytterligare en norsk artist är klar för Brännbollsyran.  ?

Humorfestivalen släpper fler biljetter

Humorfestivalen släpper fler biljetter

NÖJE Intresset är stort för Umeå humorfestival. Nu släpps fler biljetter.  ?