Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsele
Gunilla Sjögren Åselenappet pågår och Christer Gjerswold är en av deltagarna.

Åselenappet avgörs på lördagen

Publicerad 23 mars 2013 (uppdaterad 23 mars 2013)

Åsele Åselenappet avgörs på lördagen. Moroten till att lösa startkort är chansen att vinna en bil och storfiskaren får 20 000 kronor.

1430 stycken hade löst startkort i årets upplaga av Åselenappet. Drygt hälften av dessa befann sig på isen med ett pimpelspö i handen.

Mellan klockan 12.00 till 14.00 pågick tävlingen och klockan 15.00 dras vinnaren av den bil som lottas ut. Då får också årets vinnare av tävlingen ta emot prischecken på 20 000 kronor.

De här tar landstingets topposter

De här tar landstingets topposter

Åsele I dag ska landstingsfullmäktige välja ledamöter och ersättare till landstingets styrelser och nämnder under valperioden 2015 till 2018. I… ?

I dag tas landstingets budget

I dag tas landstingets budget

Åsele Idag fortsätter landstingsfullmäktige sitt möte i Umeå. Dagens stora fråga är budgeten för 2015. ?

Ramarna för budgeten togs redan under…

Kvinna döms efter dödsolyckan i Fredrika

Kvinna döms efter dödsolyckan i Fredrika

Åsele I början av juni omkom en ung man i en tragisk bilolycka utanför Fredrika. Nu döms den unga kvinnan som körde olycksbilen för vållande till… ?

Val skjuts upp i Åsele

Åsele Politikerna i Åsele kunde inte enas om fördelningen av platser till styrelse och nämnder på gårdagens valfullmäktige. Nu skjuts valet av… ?

Paret kan ha utsatts för våldsbrott under flera dagar

Paret kan ha utsatts för våldsbrott under flera dagar

Åsele Paret i Rönnäs utanför Vilhelmina kan under flera dagars tid ha varit utsatta för grova våldsbrott. Brotten kan ha inletts redan i onsdags…. ?