Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Åsele
Gunilla Sjögren Åselenappet pågår och Christer Gjerswold är en av deltagarna.

Åselenappet avgörs på lördagen

Publicerad 23 mars 2013 (uppdaterad 23 mars 2013)

Åsele Åselenappet avgörs på lördagen. Moroten till att lösa startkort är chansen att vinna en bil och storfiskaren får 20 000 kronor.

1430 stycken hade löst startkort i årets upplaga av Åselenappet. Drygt hälften av dessa befann sig på isen med ett pimpelspö i handen.

Mellan klockan 12.00 till 14.00 pågick tävlingen och klockan 15.00 dras vinnaren av den bil som lottas ut. Då får också årets vinnare av tävlingen ta emot prischecken på 20 000 kronor.

Två trafikpoliser ska täcka hela länet

Två trafikpoliser ska täcka hela länet

Åsele Bara två trafikpoliser ska jobba i länet under delar av sommaren, men det är bara en del av missnöjet över den nya polisorganisationen. Nya… ?

"Kan nå klass 2-varning"

Åsele SMHI har utfärdat en Klass 1-varning för stora delar av länet – som kan bli en klass 2-varning.
Det råder åter höga flöden i såväl… ?

Åsele tror på köp av elbolag

Åsele Åsele kommuns planerade köp av Åsele Kraft väntas öka intäkterna till kommunen och rädda ett antal arbetstillfällen. – Det är ett… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Stridsflygen dundrar in över Västerbotten

Stridsflygen dundrar in över Västerbotten

Åsele Med ett öronbedövande dån lyfter stridsflygen från marken på F-21 i Luleå. Den omdiskuterade flygövningen Artic Challenge Exercise har… ?

Lista: 11 av 15 bättre för företagen

Åsele I elva av länets femton kommuner har företagsklimatet blivit bättre det senaste året. Detta enligt Svenskt näringsliv.
Hur är… ?