Nyheter

Fyra skadade i skoterolycka

Publicerad 7 mars 2013 (uppdaterad 7 mars 2013)

Nyheter Vid 21.20 fick SOS-alarm in ett larm om en skoterolycka i Norsjö utanför Skellefteå.

FÖLJ ÄMNEN

Enligt polisen ska en skoterförare med pasagerare ha kört ner för en backe och in i en grillstuga. Där stod två personer som blev påkörda av skotern.

UPPDATERAT 22:46:

Enligt föraren fick han så kallat gashäng och tappade kontrollen på skotern. De två personerna som blev påkörda hade stått med ryggen mot och inte uppmärksammat vad som hänt.

Enligt polisen var föraren avsvimmad en stund och när han vaknade till klagade han över smärtor i sin rygg. Passageraren fick ont i handen och de två personerna som blev påkörda hade smärtor i benen.

Ingen misstänks för något brott.

Kraftiga jordskalv i Italien

Utrikes Två kraftiga jordskalv, det första med magnituden 5,4 och det andra med magnituden 6,4 har skakat Italien i närheten av staden Perugia. Båda skalven kändes ända till Rom.Enligt de inledande rapporterna ska två människor ha …

Vännäs mirakelvände

Ishockey Efter en riktigt trög start bjöd Vännäs HC på en vändning som hette duga då Örnsköldsvik stod som motståndare.
Vännäs – Örnsköldsvik 7-5
V: Daniel Spigerhäll 3, Marcus Abrahamsson, Fredrik Eriksson, Jan Isaksson, Jonathan Olsson Hammargren.
Vännäs kom … ?

Åhléns säger upp 60

Ekonomi Varuhuskedjan Åhléns varslar var femte anställd på huvudkontoret om uppsägning, totalt 60 personer. Anledningen är problem med lönsamheten, skriver Dagens Nyheter.Vd Gustaf Öhrn säger att Åhléns måste anpassa sig till en ny verklighet där kunderna …