Nyheter

Fyra skadade i skoterolycka

Publicerad 7 mars 2013 (uppdaterad 7 mars 2013)

Nyheter Vid 21.20 fick SOS-alarm in ett larm om en skoterolycka i Norsjö utanför Skellefteå.

FÖLJ ÄMNEN

Enligt polisen ska en skoterförare med pasagerare ha kört ner för en backe och in i en grillstuga. Där stod två personer som blev påkörda av skotern.

UPPDATERAT 22:46:

Enligt föraren fick han så kallat gashäng och tappade kontrollen på skotern. De två personerna som blev påkörda hade stått med ryggen mot och inte uppmärksammat vad som hänt.

Enligt polisen var föraren avsvimmad en stund och när han vaknade till klagade han över smärtor i sin rygg. Passageraren fick ont i handen och de två personerna som blev påkörda hade smärtor i benen.

Ingen misstänks för något brott.

Björklöven presenterar nyförvärv

Björklöven Traditionen för Björklöven att presentera spelarnyheter klockan 14:00 rullar vidare.  ?

Strax för lunch meddelade klubben via deras sociala medier att de kommer att presentera en spelarnyhet senare under eftermiddagen.

Sporten har tidigare berättat om att Isak Stenlund …

Brandlarm vid skola

Vännäs Brandkåren fick rycka ut till en brand i en lokal i närheten av Hammarskolan i Vännäs.
Vid 11.43 på tisdagen larmade SOS om en brand vid Hammarskolan i Vännäs. Enligt skolans rektor Pia Bolin handlar det … ?

Tecken på explosion på kraschat plan

Utrikes Egyptiska källor uppger att fynd pekar mot att det försvunna Egyptair-flygplanet kan ha exploderat. Men ännu ska inga spår av sprängämnen ha upptäckts.— Storleken på kvarlevorna pekar mot en explosion, den största delen var stor …