Nyheter

Fyra skadade i skoterolycka

Publicerad 7 mars 2013 (uppdaterad 7 mars 2013)

Nyheter Vid 21.20 fick SOS-alarm in ett larm om en skoterolycka i Norsjö utanför Skellefteå.

FÖLJ ÄMNEN

Enligt polisen ska en skoterförare med pasagerare ha kört ner för en backe och in i en grillstuga. Där stod två personer som blev påkörda av skotern.

UPPDATERAT 22:46:

Enligt föraren fick han så kallat gashäng och tappade kontrollen på skotern. De två personerna som blev påkörda hade stått med ryggen mot och inte uppmärksammat vad som hänt.

Enligt polisen var föraren avsvimmad en stund och när han vaknade till klagade han över smärtor i sin rygg. Passageraren fick ont i handen och de två personerna som blev påkörda hade smärtor i benen.

Ingen misstänks för något brott.

Singelolycka med dödlig utgång

Inrikes En man miste livet efter en singelolycka i Ljustorp i Timrå kommun i natt. Ytterligare en person som färdades i bilen skadades allvarligt, skriver Sundsvalls Tidning.— Det har gått i hög fart och de hamnade …

Volvo avsätter mer pengar till böter

Affärsliv24 Volvokoncernen avsätter ytterligare 2,3 miljarder kronor inför EU-kommissionens beslut om eventuella böter för kartellbildning med andra lastbilstillverkare. Sedan tidigare har Volvo avsatt 3,8 miljarder.
— När vi gjorde vår tidigare avsättning sa vi att vi regelbundet …

Sju döda i hotellattack

Utrikes Extremistgruppen al-Shabaab har stormat ett hotell i Mogadishu i Somalia. Innan jihadisterna tog sig in i byggnaden utlöste en av attentatsmännen en självmordbomb. Minst sju människor har dödats i samband med attacken.— De befinner sig …