Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå
VK:s förstasida den 6 mars 2013.

Glenn glädjer många

Publicerad 7 mars 2013 (uppdaterad 7 mars 2013)

Umeå Västerbottens Kurirens förstasida den 6 mars sprids som en löpeld i sociala medier.

Den ofrivilliga bildkrocken, med en bild föreställande en jublande glad Glenn Hysén under rubriken ”Hittade hasch för en miljon i lägenhet” på VK:s förstasida, har redan blivit en riktig webbsnackis .

I skrivande stund har över 1700 personer delat den beskurna förstasidan på facebook.

”Alltid härligt med förstasidor där text och bild (troligtvis?) inte hänger ihop, men ändå gör det på nåt sätt…”, lyder en av kommentarerna under bilden.

Så här ser förstasidan ut i sin helhet. Men sidan är ju förstås lite roligare i beskuren form…

  • Anna

    Roligt också att han i artikeln säger att han aldrig varit i Umeå och ändå var han med i Gokväll före jul och blev fotograferad på flygplatsen efteråt :) Bra koll den killen har :)

Test med kortare arbetsdag på äldreboende

Umeå Fackförbundet Kommunal och Umeå kommun är nu överens om ett försök med sex timmars arbetsdag för personalen på äldreboendet… ?

Lovar extra stöd till mjölkbönder

Lovar extra stöd till mjölkbönder

Umeå Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) lovar nu extra åtgärder för att hjälpa den svåra ekonomiska situationen för landets mjölkbönder…. ?

Kulturhusfest ute i det fria

Kulturhusfest ute i det fria

Umeå För andra året i rad hålls i helgen Kulturhusfestival vid de gamla lokstallarna på Haga. I fjol var festivalen olaglig. Nu sker allt… ?

Få anmälningar leder till dom

Umeå Varje år anmäls tusentals poliser, men det är bara en av hundra anmälningar som leder till fällande dom eller strafföreläggande. Professor… ?

Polisman misstänks för flera brott

Umeå En polisman, som under lång tid har varit verksam i Umeå, anklagas för att ha köpt amfetamin och förvarat illegala vapen i sin bostad. Nu… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå