Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Nordmaling

Brandlarm i Nordmalingsskola

Publicerad 7 mars 2013 (uppdaterad 7 mars 2013)

Nordmaling Ett larm gick vid lunchtid på Kyrkovallens skola i Nordmaling.

Automatlarmet inkom till SOS Alarm vid 13-tiden på torsdagen, men det framgick ganska snabbt att det inte rörde sig om någon brand eller rök. Istället var det en hantverkare på plats som råkat utlösa det.

Tar beslut om Lögdeåskola

Nordmaling På onsdag nästa vecka hålls ett extra fullmäktigesammanträde i Nordmaling. På dagordningen finns endast ett ärende – ett slutgiltigt beslut… ?

Nationellt salmonellautbrott pågår

Nordmaling Nu kopplas salmonellautbrottet som drabbat Sverige till en vanlig allkrydda – som även har sålts i Västerbotten. Enligt uppgifter…

Norrtåg fixar bättre internet

Nordmaling Efter sommaren kommer Norrtåg att kraftigt förstärka internetkapaciteten på 12 av sina 19 tåg. Arbetet kommer att pågå under vecka 34 till… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Problem väntar i bärskogen

Problem väntar i bärskogen

Nordmaling Det finns risk för en social dumpning av bärplockare. Plockare från Europa och öststaterna riskerar att få sämre villkor än bärplockare… ?

Vill starta upp skolan

Vill starta upp skolan

Nordmaling Kommunstyrelsen i Nordmaling har nu kommit med sitt förslag till beslut för kommunfullmäktige om skolan i Lögdeå.
2013 beslutade… ?

Tyck till om Nordmaling
Applåden från Nordmaling