Nyheter

Hade sju passagerare i bilen

Publicerad 7 mars 2013

Polisen stoppade vid kvart över tre, natten till torsdagen, en personbil för kontroll i Umeå. Bilen kördes av en 19-årig kvinna och hon hade med sig sju passagerare men det är bra tillåtet att ha fyra. Polisen upprättade en rapport .angående vårdslöshet i trafik.

FÖLJ ÄMNEN
  • Micke

    19år, oförståndig. Tycker hon kunde varnats bara. Vem har inte gjort som hon ngn gång?

  • Jonas

    Alltså rätta mig om jag har fel, men visst får man ha så många passagerarna så länge de använde befintliga bälten, och så länge bilens maxvikt ej överskrids?

Årets svensk i världen utsedd

Inrikes Diplomaten Staffan de Mistura har utsetts till Årets svensk i världen 2016. Priset delas ut av organisationen Svenskar i världen. Svensk-italienaren Staffan de Mistura är FN:s sändebud för Syrien, men också ordförande för det Europeiska …

Flicka gängvåldtagen och mördad

Utrikes Indisk polis har gripit två män misstänkta för att ha gängvåldtagit och mördat en 15-årig flicka utanför en by i delstaten Uttar Pradesh i norra Indien.Efter att ha blivit våldtagen av tre män ska flickan …

Lik hittat i södra Stockholm

Inrikes En människokropp har hittats i ett skogsparti i södra Stockholm. Enligt uppgifter till Aftonbladet finns det tecken på yttre våld på kroppen.