Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Hörnefors

Böter för fortkörning

Publicerad 6 mars 2013

Hörnefors En man i 30-års åldern döms till böter på 2 400 kronor för brott mot trafikordningen.

Mannen ska i september ha kört en 87 kilometer i timmen på en sträcka i Hörnefors där hastighetsbegränsningen är 70 kilometer i timmen. Mannen har erkänt gärningen, men därefter inte godkänt utfärdat ordningsföreläggande med betalning eller underskrift.

Tingsrätten finner dock att mannen är skyldig då han har erkänt samt bildbevis i form av fotografier från vägkameran.

De här tar landstingets topposter

De här tar landstingets topposter

Hörnefors I dag valde landstingsfullmäktige ledamöter och ersättare till landstingets styrelser och nämnder under perioden 2015 till 2018. I… ?

Tolv hälsocentraler saknar psykologer

Hörnefors För en tid sedan riktade landstingets revisorer kritik mot att många hälsocentraler inte klarar av att vara den första linjens vård för… ?

Läge för retur i ung finnkamp

Läge för retur i ung finnkamp

Hörnefors Antalet unga spelare ökar just nu på båda sidor Kvarken. I lördags möttes killar och tjejer från Vasa och Umeå i en liten ”finnkamp” som… ?

Skiten ska skiljas från bajset

Hörnefors Det var skit på bion i helgen. För att nå unga Umeåbor med information arrangerade Umeva i fredags och lördags en utställning på… ?