Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå
Scanpix

Teg dansar igen

Publicerad 12 februari 2013 (uppdaterad 12 februari 2013)

Umeå För nionde året i rad ska det bjudas upp till dans i Tegs församlingsgård. Förhoppningen är att detta ska vara ett steg på vägen för att utrota hungern.

Lördag den 16 februari tar VA Big Band plats i stora salen i Tegs församlingsgård. Då ska det dansas. Syftet är att samla in pengar från såväl hembakat fika som inträde till Svenska kyrkans fastekampanj. Detta enligt tidningen Spira.

Är det okej att dansa i en församlingslokal?
Loading ... Loading ...
Många av flyttsläpen hamnar i Umeå

Många av flyttsläpen hamnar i Umeå

Umeå Inför terminsstarten kommer studenterna till Umeå. Och med dem även släpen. Vid Statoil på Carlshem fyller släpen området och gräsmattorna… ?

Umeåföretag riskerar böter

Umeå Ett företag i Umeå riskerar böter efter att ha använt utrustning som inte genomgått besiktning.
Det är riksenheten för miljö- och… ?

Fullproppat med släp på macken när studenterna börjar

Fullproppat med släp på macken när studenterna börjar

Umeå Idag drog universitetsterminen igång och flyttlassen går i skytteltrafik genom till Umeå. På Statoil Carlshem i Umeå syns det tydligt på… ?

Han tar över Ålö

Umeå Tidigare i år sade Johan Schlyter upp sig som vd på Ålö och sedan dess har Niklas Åström styrt företaget. Nu har Ålö gjort klart med en ny… ?

En klar - en testas mera

En klar - en testas mera

Umeå Umeå BSKT har gjort helt klart med kanadensiske forwarden Yannick Anzuluni – däremot krävs bättring av brittiske centern Shore… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå