Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Storuman/Tärnaby

Rökutveckling i Tärnaby

Publicerad 12 februari 2013 (uppdaterad 12 februari 2013)

Storuman/Tärnaby Ett kök rökfylldes i service- och kommunhuset i Tärnaby

Vid lunchtid började det ryka ur fläkten i service- och kommunhuset i Tärnaby. Det visade sig att en värmeväxlare låg bakom rökutvecklingen.
Räddningstjänst på plats kunde konstaterar att det varit rökfyllt i köket, men att personalen lyckats vädra ut detta. Ingen person kom till skada.

Andra läste även:

Vad tycker du?

Valfrågan: Vad tycker du?

Storuman/Tärnaby Vilken är den viktigaste frågan i din kommun? Visa vad du tycker på vk.se – fyll i ett webbformulär om viktigaste frågan i din kommun. ?

Valfrågan Storuman

Storuman/Tärnaby Klicka dig in och gör din röst hörd här! ?

Kraftig åska drar in över länet

Kraftig åska drar in över länet

Storuman/Tärnaby SMHI varnar för kraftig åska i Västerbotten under måndagseftermiddagen och kvällen. Både kusten och inlandet berörs av åskovädret, som… ?

Tung transport på E12

Storuman/Tärnaby Trafikverket meddelar att en tung transport med slutdestination Slagnäs lämnar Holmsund på måndagsmorgonen. Färdvägen är Holmsund –… ?

Två marknadsdagar utan pengar i bankomaten

Storuman/Tärnaby Bankomaten i Tärnaby fylldes inte på under lördagsmorgonen som utlovats. Det dröjde nästan till… ?

Storbråk i Stensele

Storuman/Tärnaby Flera personer är inblandade i ett större bråk i Stensele. Enligt vakthavande befäl Anders Benberg misstänktes det att en person kunde vara… ?

Länets små och stora pärlor

Storuman/Tärnaby Västerbotten är fylld av små pärlor att besöka, särskilt på sommaren. En nybliven favorit för mig är den nya Rådhusparken. En fridfull… ?