Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Storuman/Tärnaby

Rökutveckling i Tärnaby

Publicerad 12 februari 2013 (uppdaterad 12 februari 2013)

Storuman/Tärnaby Ett kök rökfylldes i service- och kommunhuset i Tärnaby

Vid lunchtid började det ryka ur fläkten i service- och kommunhuset i Tärnaby. Det visade sig att en värmeväxlare låg bakom rökutvecklingen.
Räddningstjänst på plats kunde konstaterar att det varit rökfyllt i köket, men att personalen lyckats vädra ut detta. Ingen person kom till skada.

Storuman bäst på pant

Storuman bäst på pant

Storuman/Tärnaby Returpack har presenterat färska siffror på hur bra svenskarna är på att panta. Bäst i länet är en kommun i inlandet medan Umeå hamnar… ?

"Tjuvarna är som spöken"

Storuman/Tärnaby En inbrottsvåg i Norrbotten under torsdagen får polisen i länet att gå ut med en ny varning. –  Var uppmärksamma och lämna inte bostäderna… ?

All skog till salu på en sajt

All skog till salu på en sajt

Storuman/Tärnaby Norra Skogsägarna lanserar i dag en ny sajt där du kan hålla koll på all skog som är till salu i Sverige.
– Det går dessutom jämföra… ?

Inbrottsvåg i länet

Storuman/Tärnaby Ett flertal villaägare i Västerbotten har under onsdagen haft påhälsning av inbrottstjuvar.
Inom loppet av några timmar har totalt fyra… ?

Ylva Lindberg historisk förbundskapten

Storuman/Tärnaby Den 1 april tillträdde Storumandottern Ylva Lindberg som den första kvinnliga förbundskaptenen inom ishockeyn när hon tog över damernas… ?