Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Armbågade polis

Publicerad 12 februari 2013

Umeå En man som gjorde våldsamt motstånd mot polisen har nu dömts till dagsböter.

Det var när Umeåbon tros ha blivit hotfull i närheten av en skola i fjol som polisen tillkallades till platsen. Mannen ska då ha försökt slita sig loss, krängt med kroppen och armbågat en av polismännen i bröstkorgen.

På grund av detta döms Umeåbon till dagsböter på sammanlagt 2000 kronor.

  • BiggE

    bara lite synd att poliser inte kan bli dömda för de våld dom gör mot en del människor som faktist inte gjort något. självklart finns det bråkiga människor och människor som gjort ett brott.

En blöt natt för många

Umeå Löningslördag för många. Det märktes inte minst i polisarresten, där ett stort antal överförfriskade länsbor fick sova natten till… ?

Kastade tv genom fönstret

Umeå Polisen larmades vid 23-tiden på lördagen till Stipendiegränd på Ålidhem i Umeå där en tv och diverse köksgeråd kastats ut genom ett… ?

Berusad man våldsam mot polis

Umeå En man blev bråkig på ett dansgolv på ett uteställe i Umeå i natt. Mannen misstänks vid gripandet ha blivit våldsam mot poliserna.
Det var… ?

Miljoner i böter för Akademiska hus

Umeå Akademiska hus har dömts till att betala tre miljoner i upphandlingsskadeavgift/böter. Det har kammarrätten i Sundsvall meddelat i en… ?

"Lingons" hattrick räckte inte för City

Umeå Trots ett hattrick av veteranen Johan ”Lingon” Lindgren och kryss inför sista perioden inkasserades 16:e raka förlusten. ?

Umeå City åkte…

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå