Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Armbågade polis

Publicerad 12 februari 2013

Umeå En man som gjorde våldsamt motstånd mot polisen har nu dömts till dagsböter.

Det var när Umeåbon tros ha blivit hotfull i närheten av en skola i fjol som polisen tillkallades till platsen. Mannen ska då ha försökt slita sig loss, krängt med kroppen och armbågat en av polismännen i bröstkorgen.

På grund av detta döms Umeåbon till dagsböter på sammanlagt 2000 kronor.

  • BiggE

    bara lite synd att poliser inte kan bli dömda för de våld dom gör mot en del människor som faktist inte gjort något. självklart finns det bråkiga människor och människor som gjort ett brott.

Hon skrev bäst på högskoleprovet i Umeå

Hon skrev bäst på högskoleprovet i Umeå

Umeå Det var första gången hon skrev högskoleprovet. Hon är sjutton åt och den enda av dem som skrev provet i Umeå i höst som fick full… ?

Fler blottar Arkitekthögskolans problem

Umeå Förra veckan skickade personalgrupper vid Arkitekthögskolan i Umeå två öppna brev till universitetets ledning. Breven gav en splittrad bild… ?

Övergrepp tema i ny film från Umeå

Umeå Det saknas både bra information och en debatt om sexuellt våld och förtryck mot unga tjejer. Därför gör nu tre kvinnor i Umeå en novellfilm… ?

Kom till bostad för att bråka

Umeå En polispatrull har larmats till en adress i Umeå med anledning av ett bråk.
Enligt larmet, som inkom vid halv tre på måndagseftermiddagen,… ?

5,7 miljoner kronor till länets cancervård

Umeå Standardiserade vårdförlopp är ett sätt att arbeta för landstingen för att korta väntetiderna till cancervården. Nu har landstinget i… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå