Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Tog post ur brevlåda

Publicerad 12 februari 2013

Umeå Den 22-årige mannen från Umeå tog breven ur en andras brevlådor i centrala Umeå.

Nu döms mannen för intrång i förvar och egenmäktigt förfarande till 60 dagsböter eller i det här fallet 3 000 kronor.
Mannen har i förhör berättat att han var berusad vid tillfället och att det var en impulshandling. Han hade också öppnat ett av de brev han tog, något som ett vittne uppmärksammade och kallade på polis.

Jaktsnack drog fullt hus

Jaktsnack drog fullt hus

Umeå Att jakt är intressant visar den föreläsning om rovdjursjakt som Robert Salomonsson höll på Nolia på måndagen. Det fanns inte sittplatser… ?

Tjejer som jagar sätter ny färg på skogen

Tjejer som jagar sätter ny färg på skogen

Umeå Fler och fler tjejer intresserar sig för jakt. Det märks också i utbudet av jaktprylar på Noliamässan. Nu finns det såväl rosa kepsar,… ?

Kräver stopp på fakturaavgifter

Kräver stopp på fakturaavgifter

Umeå Varor eller tjänster köps in till ett pris, men när räkningen kommer har den blivit dyrare. Det är vanligt att företag i dag tar ut en… ?

Låga löner för Umeås ungdomar

Umeå Under sommaren får många ungdomar möjligheten till att få tjäna några extra kronor via kommunala sommarjobb. I Umeå erbjuds endast 16-åriga… ?

Här är djuret som är skyldig till rovdjursattacken

Här är djuret som är skyldig till rovdjursattacken

Umeå Under måndagen besökte en av Länsstyrelsens naturbevakare Granö för att säkra spår efter helgens misstänka vargattack. Där två burar… ?