Brott och straff

Yngling misstänkt för drograttfylla

Publicerad 11 februari 2013 (uppdaterad 11 februari 2013)

Brott och straff En bilförare i tjugoårsåldern visade på måndagseftermiddagen tecken på att vara narkotikapåverkad och stoppades av polis.

Händelsen inträffade vid Hemberget, Vännäsby, strax efter klockan halv fyra på eftermiddagen. Mannen togs med till polisen i Umeå för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Luftballong kraschade - flera döda

Utrikes En luftballong med minst 16 passagerare ombord har kraschat i staden Lockhart i Texas, USA. Flera av passagerarna ska ha omkommit enligt myndighetspersonal i staden Austin, rapporterar den lokala tv-stationen Kxan.

Turistbuss i dödsolycka

Utrikes En utländsk turistbuss har kört av vägen i Norge. Flera personer är fastklämda, rapporterar norska medier. Enligt polisen har en person omkommit och två är allvarligt skadade.Avåkningen har hänt mellan Valldal och Trollstigen, i länet …

Man död i mystisk trafikolycka

Inrikes Tidigt på lördagsmorgonen inkom ett larm om att det skett en trafikolycka på Elinebergsvägen i Helsingborg.När polis och räddningstjänst anlände till platsen fann de en mycket svårt skadad man i 30-årsåldern. I närheten av mannen …