Nyheter
Shutterstock.com Turkiet har blivit en svensk storfavorit.

Hit reste vi 2012

Publicerad 7 januari 2013 (uppdaterad 7 januari 2013)

Nyheter De senaste femtio åren är det Gran Canaria som varit favoriten bland svenskarna. Men under 2012 var det ett annat land som blev det mest besökta.

FÖLJ ÄMNEN

Gran Canaria har länge varit det självklara semestervalet för många svenskar. Men i år hamnade ett annat land i topp, enligt Vings beräkningar: Turkiet. Dit reste flest under 2012. Kanarieöarna är dock fortfarande populärt, skulle man räkna samman resenärerna till alla olika destinationer där är det platsen dit flest åker.

Karibien populärt
Klassiker som Grekland och Thailand tar sig också in på topplistan över mest besökta länder. Dessutom håller trenden att resa västerut i sig och många längtar till Karibien.
– Skulle man slå samman resmålen i Karibien så skulle de ta sig in på topplistan, säger Magdalena Öhrn, informationsansvarig på Ving.

Hit reste svenskarna 2012
1. Turkiet
2. Gran Canaria
3. Mallorca
4. Teneriffa
5. Kreta
6. Rhodos
7. Cypern
8. Thailand
9. Egypten
10. Fuerteventura

Johaug: &quotDet är väldigt konstigt"

Johaug: "Det är väldigt konstigt"

Längdskidor Efter två veckor av tystnad talade Therese Johaug ut.

Chockad efter olycka på E4

Robertsfors En trafikolycka har inträffat längs E4 i höjd med Bygdeå.
SOS fick larm om en trafikolycka vid klockan 12.30 på torsdagen. Enligt larmet handlar det om en singelolycka som inträffat i södergående riktning, några hundra meter … ?

Snabbmatskriget trappas upp

Snabbmatskriget trappas upp

Affärsliv24 Nu har taxibolaget Uber lanserat en mattjänst – och snabbmatskriget trappas upp.
– Vi har flera års expertis av att transportera och flytta människor. Nu överför vi detta till matbranschen, säger Jambu Palaniappan, som är ansvarig för … ?