Nyheter
Shutterstock.com New York är staden där du festar bäst.

Staden med bäst fest

Publicerad 31 december 2012

Nyheter Är du sugen på att festa in det nya året? Nu har världens bästa partystad utsetts. Se vilka städer som aldrig sover.

FÖLJ ÄMNEN

Världens bästa nattliv finns i New York. Det visar en ny undersökning av Hotels.com, där sammanlagt 27 000 resenärer fick rösta fram var de haft roligaste utekvällarna. Att den amerikanska staden hamnade i topp kanske inte var någon överraskning. Och även staden med näst mest drag i ligger i USA, enligt resenärerna. På andra plats hamnade Las Vegas.

Mest fart i Europa
Men det är i Europa som de flesta partystäderna ligger, sex av tio återfinns där. På tredje plats hamnar London. Men klassiska partystäder som Paris och Barcelona finns också med på listan. Den enda asiatiska staden som hamnade i topp är Bangkok.

Här är hela listan:
1. New york
2. Las Vegas
3. London
4. Paris
5. Barcelona
6. Berlin
7. Amsterdam
8. Madrid
9. Los Angeles
10. Bangkok

"Finns ingen misstanke om mord"

Brott och straff Den man som hittades död i söndagskväll i Skellefteå blev inte mördad. Det slår polisen nu fast enligt Norran. 
”Vår bedömning är nu att det kvarstår inte någon misstanke om mord”, säger Olle Andersson. ?

Det var i …

Bråk på Ersboda

Umeå Flera polispatruller tillkallades i eftermiddag till Ersboda i Umeå.
Polis tillkallades strax efter klockan 16.00 i dag till Ersboda där flera personer ska ha bråkat. När polisen kom till platsen var läget lugnt. ?

En person ska däremot …

Zelmerlöw i reklamkonflikt

Nöjestelegram Nästa vecka leder Måns Zelmerlöw Eurovision Song Contest tillsammans med Petra Mede i SVT. Samtidigt syns han i videoklipp från en tidigare reklamkampanj hos teleoperatören Tre, rapporterar SVT:s ”Kulturnyheterna”.Reklamfilmen spelades in den 11 april och …