Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Sävar
Olle Nygren

Postrodden tvingas ställa in

Publicerad 29 juni 2012

Sävar Motvind och dåligt väder medför att Postrodden från Holmön till Björkö i Finland tvingas kasta in årorna.

Beslutet togs på torsdagskvällen efter att prognoser visat att vädret skulle bli allt annat än gynnsamt. Det talas om kraftig motvind om 10-12 m/s.
Beslutet togs med motiveringen allas säkerhet. Arrangörerna hälsar på hemsidan holmon.com alla roddare välkomna nästa år.

Andra läste även:

Varnar för lågt havsvattenstånd

Varnar för lågt havsvattenstånd

Sävar Se upp båtägare! Det låga havsvattenståndet har under de senaste två veckorna gett upphov till… ?

Så många har lämnat fullmäktige

Sävar En av tre politiker i Bjurholm har lämnat sitt uppdrag i kommunfullmäktige den senaste mandatperioden. Uppgifterna presenteras av SVT:s… ?

Singelolycka i Anumark

Sävar En trafikolycka har inträffat på E4 i höjd med Anumark i södergående körfält. Enligt SOS koordinater har olyckan inträffat mellan Anumark… ?

Trafikolycka på E4

Sävar En trafikolycka har inträffat i höjd med Rickleå mellan Bygdeå och Sikeå på E4 under onsdagsmorgonen. UPPDATERAD 08.19: Räddningstjänst är… ?

Hettan troligen över för i sommar

Hettan troligen över för i sommar

Sävar Det verkar som om värmeböljan är över för den här gången. Och ett ställe i Västerbotten kan stoltsera med Sveriges varmaste temperatur….