Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Sporttelegram

Vinnerborg flyttar hem

Publicerad 28 juni 2012

Sporttelegram Ishockeydomaren Marcus Vinnerborg flyttar hem efter två säsonger i Nordamerika. Vinnerborg blev historisk som den förste europeiske domaren i NHL när han dömde Dallas-Anaheim den 16 november 2010. Totalt blev det 40 NHL-matcher.

”Det var ett svårt beslut, men vi har som familj tagit beslutet att flytta tillbaka till Sverige. Jag återvänder hem som en bättre utbildad domare”, säger han i ett pressmeddelande från NHL.

Andra läste även:

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Rahimi: VM man strävar efter

Rahimi: VM man strävar efter

Ishockey Under guldkantade VM på hemmaplan försvann de mitt i turneringen. Denna gång vill Linköpingsduon Pär Arlbrandt och Umeåsonen Daniel Rahimi vara med när Sverige försvarar guldet. ?

Först finalsuccé - nu i landslaget

Innebandy Emil Johansson låg bakom Faluns vändning i SM-finalen mot Storvreta. Nu är Ersboda-produkten uttagen i landslaget. ?

Unga i jakt på speltid

Unga i jakt på speltid

Fotboll Umeå FC förfogar i år över en betydligt bredare trupp än i fjol. För de unga lokala grabbarna blir det en jakt på speltid i A-laget. ?

Blågul debut för Öhman

Blågul debut för Öhman

Innebandy Daminnebandyns nye förbundskapten satsar nytt. I alla fall i fyra fall inför Euro Floorball tour. Dalens Amanda Öhman är en av de nya. ?

Nya hockeyettan
- en ruinserie?

Ishockey Rent sportsligt är det en intressant utmaning, men ekonomiskt snarare en katastrof, i alla fall om laget går vidare. ?

Real Madrid vann cupfinalen

Sport Gareth Bale blev stor matchhjälte för Real Madrid när laget besegrade Barcelona i den spanska cupfinalen i fotboll.

Finbesök på korpens upptaktsträff

Finbesök på korpens upptaktsträff

Fotboll Korpfotboll kanske anses oglamouröst. Men det finns inget oglamouröst med Korpen Umeås nya tilltag. ?

Skellefteås besked inför finalen

Ishockey SM-final nummer två i morgon. Då lämnade Skellefteå AIK-tränaren ett positivt och ett negativt besked. ?

Framgångar i skytte

Övrig sport Vännässkytten Ida Backlund blev i helgen Norrlandsmästare i pistol efter en tät batalj. ?

Senaste nytt Mest läst Mest delat