Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Brandlarm hos Norrmejerier

Publicerad 28 juni 2012 (uppdaterad 28 juni 2012)

Umeå Ett automatiskt brandlarm utlöstes på torsdagen hos Norrmejerier i Umeå.

Räddningstjänsten ryckte ut men det visade sig snabbt att larmet inte utlösts av någon brand. I stället var det en test av brandlarmet.
Från Norrmejerier uppges att man rapporterat in testet, men att informationen av någon anledning inte nådde fram till räddningstjänsten.

Utrymning efter brandlarm

Umeå Innergården mellan Väven och stora hotellet i Umeå har utrymts efter ett brandlarm. VK:s nyhetschef befann sig på innergården under… ?

Ölprovning i Umeå

Umeå U & Me Beer AB i Umeå får börja erbjuda provsmakning till små besöksgrupper på mikrobryggeriet… ?

Nu ska Rådhustorget byggas om

Umeå Projektet nya Rådhustorget är i gång. I första skedet ska synpunkter och förslag samlas in. Umeborna kan bland annat lämna sina förslag via… ?

Höstljus och snöborgen försvinner

Umeå Tekniska nämnden måste spara ytterligare 8,9 miljoner kronor under 2015. Detta för att klara sin budget som sedan förra året minskades med… ?

Anja Pärson säljer segerhjälmen

Anja Pärson säljer segerhjälmen

Umeå Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin röjer i källaren – och passar på att sälja allt från OS-väskor till tävlingshjälmar på Tradera…. ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå