Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Brandlarm hos Norrmejerier

Publicerad 28 juni 2012 (uppdaterad 28 juni 2012)

Umeå Ett automatiskt brandlarm utlöstes på torsdagen hos Norrmejerier i Umeå.

Räddningstjänsten ryckte ut men det visade sig snabbt att larmet inte utlösts av någon brand. I stället var det en test av brandlarmet.
Från Norrmejerier uppges att man rapporterat in testet, men att informationen av någon anledning inte nådde fram till räddningstjänsten.

Öppnar sydsamisk förskola

Umeå Umeå kommun har öppnat en sydsamisk förskola. Den kommer till en början att hålla öppet två förmiddagar i veckan för en mindre… ?

Bostaden stoppar studsmattor

Bostaden stoppar studsmattor

Umeå I vissa brevlådor har det trillat ned lappar från Bostaden. Familjernas studsmattor tillåts inte och måste tas ned. Bostaden menar att de… ?

Hyresgäster får inte studsa

Umeå Flera studsmattor måste monteras ner i Umeå sedan Bostaden satt upp lappar om att de är förbjudna på deras mark. Något som upprört flera… ?

Studsmattorna måste bort

Umeå Flera barnfamiljer i Umeå måste nu montera ner sina studsmattor. Det efter att det kommunala bostadsbolaget Bostaden AB satt upp lappar om… ?

Två bilar krockade i Umeå

Umeå Två bilar var på tisdagseftermiddagen inblandade i en trafikolycka i Umeå.
Olyckan inträffade på Västra Esplanaden, i höjd med Max.
–… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå