Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Man gripen för misshandel

Publicerad 31 maj 2012

Umeå På tordagskvällen larmades polis till en by utanför Umeå med anledning av en misshandel.

Vid sjutiden  larmades polisen till en adress i Hissjö där en 24-årig man och en kvinna bråkade.

Mannen är gripen för misshandel och kommer att förhöras av jouråklagare som kommer att fatta beslut om mannen ska anhållas eller friges.

 

Ny sajt fixar boendet

Umeå Ett skriande behov av bostäder och lika stor brist på information och lediga rum gjorde att Meiju Vartiainen tog saken i egna händer och… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Ny sajt förmedlar bostäder

Ny sajt förmedlar bostäder

Umeå Ett skriande behov av bostäder bland studenter och lika stor brist på information och lediga rum fick 23-åriga Meiju Vartiainen att ta… ?

Svenskar ligger bakom Wasalines rekord

Svenskar ligger bakom Wasalines rekord

Umeå Wasaline har i juli slagit ett nytt passagerarrekord. Enligt rederiets vd Peter Ståhlberg beror ökningen främst på att allt fler svenska… ?

Två personer har anhållits för stöld

Umeå På måndagen grep polisen två personer misstänkta för att ha stulit parfymer till ett värde av drygt 10 000 kronor. Gärningsmännen har nu… ?

Hundratals stod upp mot våldet

Hundratals stod upp mot våldet

Umeå Manifestation lockade.I går samlades hundratals personer för att manifestera mot våld och sexuella övergrepp. Arrangörerna uppmanade innan… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå