Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Vindeln

Konsum i Granö läggs ner

Publicerad 22 maj 2012

Vindeln Byborna i Granö fick beskedet vid ett möte på måndagskvällen. Coop lägger ner affären i byn.

Informationschef Kjell Edlundh säger till Folkbladet att man har kommit till vägs ände och Coop Nord kan inte fortsätta subventionerna verksamheten.
Fortfarande finns dock en öppning för att affären kan bli kvar. Coop Nord har beslutat att sälja affären om det finns någon intresserad entreprenör. Priset uppges bli  1 (en) krona.
Men det hastar. Coop Nord säger sig avveckla hela verksamheten ifall ingen nappat på erbjudandet inom tre veckor, uppger Folkbladet.

Andra läste även:

Vad tycker du?

Valfrågan: Vad tycker du?

Vindeln Vilken är den viktigaste frågan i din kommun? Visa vad du tycker på vk.se – fyll i ett webbformulär om viktigaste frågan i din kommun. ?

Valfrågan Vindeln

Vindeln Klicka dig in och gör din röst hörd här! ?

Åtta månaders fängelse för stöld

Vindeln En Vindelnbo döms till åtta månaders fängelse för fyra fall av stöld, två olaga hot och försök till… ?

Brand i Vindeln

Vindeln En brand utomhus har startat i Vindeln. Enligt SOS alarm brinner det i nedre Rosinedal, Vindeln. Larmet kom klockan 11.51. Räddningstjänst… ?

Krockade med bergvägg - flydde från platsen

Vindeln En skåpbil har gått av väg 612 vid Västerås i Vindeln. Räddningstjänsten är på väg till olycksplatsen. Enligt SOS alarm ska en person ha… ?

Här har det regnat mest i länet

Vindeln Värmebölja och strålande solsken verkar vara ett minne blott. Så här mycket har det regnat i… ?