Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Vilhelmina

Fotograferade rådjurskid

Publicerad 16 maj 2012

Vilhelmina En Vilhelminabo såg en rar syn nära hemmet – tre rådjurskid.

Läsaren skickade in bilder på djuren som Läsarbild – se i galleriet!

 • Obbolabo

  I obbola springer det också flera rådjur om kring ,mitt bland bostads husen,bla på  annavägen och boställsvägen. dom är så fina. det är roligt med djur,speciellt med tanke på att vissa personer i obbola sjukter bort alla fåglar med luftgevär,fiskmåsar,kråkor mm dessa skjuts ihjäl. och polisen gör inget.

 • Ture Rönnholm

  Visst är det gulligt,men klappa aldrig nyfödda djur det kan tappa kontakten med mamman,människolukten är för mamman värre än pesten.

  • Laila

   Håller med dig om det Ture.. det är otroligt viktigt att låta de vara, hur söta de än är, och att snabbt bege sig därifrån så mamman kan återvända.

Ynglingarna döms för inblandning

Ynglingarna döms för inblandning

Vilhelmina Vapen stals och dumpades i en sjö i samband med händelserna i Rönnäs. Nu har de två ynglingarna fått sina domar.
Lycksele tingsrätt… ?

Här pantas det mest - och minst

Här pantas det mest - och minst

Vilhelmina En kommun pantar mer än dubbelt så mycket som en annan. Se hela listan – så mycket pantas i din kommun.
Storuman är en av landets… ?

Storuman bäst på pant

Storuman bäst på pant

Vilhelmina Returpack har presenterat färska siffror på hur bra svenskarna är på att panta. Bäst i länet är en kommun i inlandet medan Umeå hamnar… ?

Ett wienerbröd för succévideon

Ett wienerbröd för succévideon

Vilhelmina 115598 visningar. Snövideon med Bertil Fjällström i huvudrollen har slagit alla tiders tittarrekord på vk.se. – 115 000 är helt… ?

"Tjuvarna är som spöken"

Vilhelmina En inbrottsvåg i Norrbotten under torsdagen får polisen i länet att gå ut med en ny varning. –  Var uppmärksamma och lämna inte bostäderna… ?

Tyck till om Vilhelmina
Applåden från Vilhelmina