Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Vilhelmina

Fotograferade rådjurskid

Publicerad 16 maj 2012

Vilhelmina En Vilhelminabo såg en rar syn nära hemmet – tre rådjurskid.

Läsaren skickade in bilder på djuren som Läsarbild – se i galleriet!

 • Obbolabo

  I obbola springer det också flera rådjur om kring ,mitt bland bostads husen,bla på  annavägen och boställsvägen. dom är så fina. det är roligt med djur,speciellt med tanke på att vissa personer i obbola sjukter bort alla fåglar med luftgevär,fiskmåsar,kråkor mm dessa skjuts ihjäl. och polisen gör inget.

 • Ture Rönnholm

  Visst är det gulligt,men klappa aldrig nyfödda djur det kan tappa kontakten med mamman,människolukten är för mamman värre än pesten.

  • Laila

   Håller med dig om det Ture.. det är otroligt viktigt att låta de vara, hur söta de än är, och att snabbt bege sig därifrån så mamman kan återvända.

Nationellt salmonellautbrott pågår

Vilhelmina Nu kopplas salmonellautbrottet som drabbat Sverige till en vanlig allkrydda – som även har sålts i Västerbotten. Enligt uppgifter…

Hon nekas ersättning för vanvård

Hon nekas ersättning för vanvård

Vilhelmina 75-åriga Marianne Johansson från Rembacka tillbringade flera år av sitt liv på barn- och fosterhem. Hon nekades ersättning av staten för… ?

PRO reste till djurpark

PRO reste till djurpark

Vilhelmina PRO Vilhelmina har varit i Junsele djurpark. Cirka 30 glada medlemmar följde med på resan, enligt Berndt Karlsson från PRO… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Problem väntar i bärskogen

Problem väntar i bärskogen

Vilhelmina Det finns risk för en social dumpning av bärplockare. Plockare från Europa och öststaterna riskerar att få sämre villkor än bärplockare… ?

Varnar för hårda vindar

Vilhelmina SMHI har utfärdat dubbla vädervarningar som berör länet.
Funderar du på en tur med båten ikväll? Kanske är det då läge att tänka om. Under… ?

Tyck till om Vilhelmina
Applåden från Vilhelmina