Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Hörnefors

Hälsocentral måste bättra arbetsmiljön

Publicerad 16 maj 2012 (uppdaterad 16 maj 2012)

Hörnefors Hörnefors hälsocentral måste åtgärda brister i arbetsmiljön.

Efter att arbetsmiljöverket gjort en inspektion på hälsocentralen kräver de nu ett antal förbättringar. Bristerna gäller bland annat möjligheterna för personal att snabbt kalla på hjälp vid en hotfull situation och att det saknas riskbedömning för arbete med toxiska läkemedel.

Umeå får godkänt av RFSL

Hörnefors I RFSL:s nya kommunundersökning är det bara Umeå som får godkänt av länets kommuner. Men även Umeå har delar som är underkända. – Det… ?

Tågvärd: &quotNu är det slut, nu smäller det"

Tågvärd: "Nu är det slut, nu smäller det"

Hörnefors Dödshot, örfilar, spottloskor och kränkningar. Passagerare som kissar på sig, tar ”vitt pulver” och springer runt med ”bombbälten”…. ?

Småhuspriserna skjuter i höjden

Småhuspriserna skjuter i höjden

Hörnefors Priserna på småhus är de högsta sedan 2010, utslaget på hela riket. Och de fortsätter att stiga. Under årets andra kvartal hade priserna… ?

Amerikanska bilar är Jojjas liv

Amerikanska bilar är Jojjas liv

Hörnefors Just nu befinner sig Jan-Roger Hörnqvist på Motorveckan i Lycksele. För honom är det den perfekta platsen och uppladdningen inför… ?