Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Brandlarm på Mariehem

Publicerad 6 maj 2012 (uppdaterad 6 maj 2012)

Umeå Brandförsvaret larmades på söndagen till en lägenhet på Mariehem.

Enligt SOS Alarm tjöt det i en brandvarnare inne i lägenheten.
Framme på plats kunde man dock snabbt konstatera att det inte rörde sig om en brand – utan ett tekniskt fel. Brandförsvaret har därför återvänt till stationen.

Trycket ökar på Tomtebo

Trycket ökar på Tomtebo

Umeå Tomtebo fortsätter att växa. Nu ska de sista delarna av etappen, som går under beteckningen 1B, byggas. Sammanlagt handlar det om 470 nya… ?

Anställningsstopp och färre vårdplatser

Anställningsstopp och färre vårdplatser

Umeå I slutenvården föreslås 80 vårdplatser dras in. Inköpsstopp införs samt ett anställningsstopp på de kliniker som har underskott mot sin… ?

Kaninmassaker i Umeå

Umeå Avelskaniner blev dödade och troligtvis uppätna på en villatomt i Umeå kommun. Länsstyrelsen har starka misstankar om vem som är förövaren…. ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Nattligt överfall på avelskaniner

Nattligt överfall på avelskaniner

Umeå Två avelskaniner dödades och blev troligen uppätna direkt på villatomten. Länsstyrelsens naturbevakare misstänker att en grävling varit på… ?

Grävling misstänks för kaninmassaker

Umeå En otäck syn möte familjen Jonzén i Bullmark på morgonen. Ett djur hade slitit sönder burarna och tagit två av familjens avelskaniner. En… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå