Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Brandlarm på Mariehem

Publicerad 6 maj 2012 (uppdaterad 6 maj 2012)

Umeå Brandförsvaret larmades på söndagen till en lägenhet på Mariehem.

Enligt SOS Alarm tjöt det i en brandvarnare inne i lägenheten.
Framme på plats kunde man dock snabbt konstatera att det inte rörde sig om en brand – utan ett tekniskt fel. Brandförsvaret har därför återvänt till stationen.

Stadsarkitekten säger nej till rivning

Stadsarkitekten säger nej till rivning

Umeå Stadsarkitekten Maria Blomqvist säger nej till att riva det gamla lasarettet på sjukhusområdet i Umeå. På onsdag ska byggnadsnämnden ta… ?

Tingsrätten oenig om misshandel

Umeå Tingsrätten i Umeå var oenig när en man på måndagen friades från flera fall av grov kvinnofridskränkning. Två av nämndemännen ville att… ?

Länskock lagar kunglig bröllopsmiddag

Länskock lagar kunglig bröllopsmiddag

Umeå I dag meddelades vilka kockar som får laga bröllopsmiddagen när prins Carl Philip och Sofia Hellqvist gifter sig. En kock med rötterna i… ?

Tjuvkvartett får fängelse

Umeå Det blev fängelse för de fyra personer som greps efter en stöldturné där stora mängder gods stals i olika butiker i landet.
De fyra,… ?

Polisen: Behåll sommardäcken

Polisen: Behåll sommardäcken

Umeå SMHI varnar åter för snöfall i bland annat Umeå – men enligt lagboken räcker inte det för att behålla vinterdäcken på eller att byta… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå