Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Storuman/Tärnaby
Jonas Lindsköld

Fjällturism i nytt samarbete

Publicerad 5 maj 2012

Storuman/Tärnaby Storuman Hemavan, Tärnaby och Storumans kommun har gemensamt beslutat att bilda ett destinationsbolag.

Målet med Visit Hemavan Tärnaby AB är att fördubbla verksamheten och omsättningen inom besöksnäringen till år 2020.

Bolaget som ägs av Storumans kommun, Hemavan Tärnaby PR- förening och Hemavan-Tärnaby airport ska samla de lokala företagen och tillsammans med kommunen vara en gemensam plattform för samverkan och utveckling.

 

Andra läste även:

 • Stängda backar

  Blir Strömma huvudaktör även här finns inte så mycket att hoppas på.

 • Henrik

  Kunde man få alla aktörer att dra mot samma mål skulle framtidsutsikterna öka , men i detta fall så är det tre aktörer med !!
  utav  10 talet aktörer som verkar i området .

 • Marianne på Bygget i Mosekälla

  Tyvärr är jag lite skeptisk! Hittills har vi faktiskt inte sett någon som helst vilja att utveckla turismen i Tärnafjällen! Bara olika käppar i hjulen som får allt att snurra………

C starkt framåt

Storuman/Tärnaby I Storuman gjorde Centerpartiet sitt starkaste val någonsin och fick 31,3 procent av rösterna. ?

Tomma SD-stolar i sex kommuner i Västerbotten

Storuman/Tärnaby Sverigedemokraterna tar mandat i fullmäktige i flera kommuner i Västerbotten. Men de har inte representanter överallt, vilket kommer att… ?

SD starkt fram även i inlandet

SD starkt fram även i inlandet

Storuman/Tärnaby - Vi är inte rasister, och vi vill inte sparka ut invandrarna. Det säger Eric Axelsson, Sverigedemokraterna i Vilhelmina, som är… ?

Så röstar folket i Västerbotten

Så röstar folket i Västerbotten

Storuman/Tärnaby Se hur kommunerna i länet röstar i kommun- landstingsvalet och riksdagsvalet. Här uppdateras kontinuerligt antalet röster i kommunvalen i… ?

Strömavbrott i Storuman

Storuman/Tärnaby Delar av Storuman har under lördagskvällen drabbats av Strömavbrott. Vattenfall uppger att de har problem med strömförsörjningen i området… ?

VK-bloggens slagkraft

Storuman/Tärnaby Vad hände i Löfvens huvud? undrar många. ”Skäms fortfarande å Stefan Löfvens vägnar när han panikartat vägrar ta emot rapporten av Annie… ?