Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

En gripen för personrån

Publicerad 1 maj 2012 (uppdaterad 1 maj 2012)

Umeå En man i 20-årsåldern greps under natten mot första maj misstänkt för att ha rånat en ung kille.

Rånet ska ha utförts på Nydala i Umeå. Inget vapen eller tillhygge ska ha använts. Däremot ska en våldsam situation ha uppstått i samband med att den misstänkte vägrade lämna tillbaka det han tagit.

Den misstänkte greps i Umeå centrum efter spaning och lades in för tillnyktring. Han kommer att förhöras under dagen och därefter tar åklagare beslut om eventuell anhållan.

 

  • Urban Backman

    Bra jobbat!

KI varnar för bopriskrasch

KI varnar för bopriskrasch

Umeå Konjunkturinstitutet varnar för att Sverige kan vara på väg mot en priskrasch när det gäller bostäder. Priserna har fördubblats på tio år i… ?

Studieresa till Rumänien ifrågasätts

Studieresa till Rumänien ifrågasätts

Umeå Politiker och tjänstemän i Umeå kommun ska besöka Rumänien för att få en bättre uppfattning om vad som behöver göras för att hjälpa utsatta… ?

Vindkraftspark planeras mellan Sävar och Djäkneboda

Umeå Planerna på en vindkraftspark vid Robertsfors södra kommungräns, nära Umeå, växer sig allt starkare. Exploatören, ett danskt företag med… ?

Bokförde inte sitt löneuttag

Umeå Konkursen i bolaget är avslutad, nu är det företagaren som ska granskas.
En Umeåbo i 35-årsåldern, som tidigare varit företrädare för ett… ?

S och V vill starta boende

S och V vill starta boende

Umeå Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill nu starta ett kommunalt skyddat boende för kvinnor och barn. – Kvinnojouren har ofta fullt och… ?