Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Umeå: Hade polis efter sig – tog cykelvägen

Publicerad 30 april 2012 (uppdaterad 30 april 2012)

Umeå En 25-årig man från Umeå döms nu för vårdslöshet i trafik.

25-åringen uppmärksammades av polis när han körde motorcykel i Umeå i juli förra året. Samtidigt pågick evenemanget Wheels och polisen hade en helikopter i luften.

25-åringen förföljdes först med polisbil och efter en stund anslöt också polishelikoptern. Under efterföljandet körde 25-åringen bland annat på tok för fort, på bakhjulet, på en cykelväg och genom en gång och cykeltunnel.

25-åringen får nu 6000 kronor i böter för vårdslöshet i trafik.

  • lena

    lindrigt. inte körkortet indraget?

Får köpa bo­lag för 4 mil­jo­ner

Umeå Kom­mun­full­mäk­ti­ge har god­känt att Dåva De­po­ni får köpa bo­la­get Dovatech, det­ta som ett led i ar­be­tet med lak­vat­ten­re­ning… ?

Nya ni­vå­er för max­taxa i Umeå

Umeå Från 1 juli höjs den så kal­la­de max­tax­an inom för­sko­lan och barn­om­sor­gen. Det be­slu­ta­de kom­mun­full­mäk­ti­ge vid sitt… ?

Säl­jer fas­tig­het för 21,8 mil­jo­ner

Umeå Kom­mun­full­mäk­ti­ge god­kän­de på mån­da­gen en för­sälj­ning av fas­tig­he­ten Frak­ten 1 på Väs­ter­slätt, i dag hyr kom­mu­nen ut den… ?

Starten till Blodomloppet flyttas

Umeå Majvädret har inte varit på Blodomloppets sida. Allt regn som fallit i kombination med alla de tunga maskinerna som körde runt på området i… ?

Uppställningsplats kostar nära 4 miljoner

Uppställningsplats kostar nära 4 miljoner

Umeå Att ordna en uppställningsplats för alla husvagnar som EU-migranterna bor i skulle kosta mellan 3,5 och 4 miljoner kronor. – Det… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå