Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Robertsfors

Robertsfors vinnare vid reviderat förslag

Publicerad 30 april 2012 (uppdaterad 30 april 2012)

Robertsfors Ledningen för Robertsfors kommun hoppas att regeringen följer utjämningskommitténs förslag om en revidering av utjämningssystemet mellan kommunerna. Robertsfors kommun är vinnare i det nya förslaget.

– Totalt sett är vi det. Det skulle innebära en förstärkning på mellan sju och åtta miljoner kronor per år. Det skulle betyda mycket för oss, säger Karl-Johan Bergmark, kommunchef i Robertsfors.

Kerstin Eriksson

Rekordmånga inbrott i Västerbotten

Rekordmånga inbrott i Västerbotten

Robertsfors På bara fyra dagar begick de tre litauerna ett tjugotal villainbrott. Det misstänker polisen, som menar att utländska ligor ligger bakom… ?

Bygglov sökt för kärnkraftverk

Robertsfors Fennovoima lämnade på tisdag eftermiddag in sin ansökan om bygglov för kärnkraftverket i Pyhäjoki. Det uppger Arbets- och… ?

Förlossningsskrik kan skada personalens hörsel

Robertsfors Förlossningspersonalen borde använda hörselskydd. Det visar en studie om den ljudnivå som förlossningsskrik orsakar. – Visst kan de… ?

Så många björnar får fällas i höst

Så många björnar får fällas i höst

Robertsfors Länsstyrelsen har fattat beslut om höstens licensjakt.
15, så många björnar får fällas under licensjakten i höst, enligt Länsstyrelsens… ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Demokratifest där inte alla kan delta

Demokratifest där inte alla kan delta

Robertsfors Almedalsveckan beskrivs som en fest för demokratin eller en plattform för relationer. Makthavare och opinionsbildare minglar, nätverkar och… ?