Brott och straff

Berusad man i livsfarlig klättring

Publicerad 28 april 2012

Brott och straff En mycket berusad Skelleftebo hade klättrat upp tio meter i ett träd.

FÖLJ ÄMNEN

Det var strax före klockan åtta på lördagsmorgonen som förbipasserande gjorde den märkliga upptäckten. Högt uppe i ett träd befann sig en man i ett livsfarligt läge om han skulle tappa taget och ramla ned.

En polispatrull skickades till platsen och lyckades till slut förmå mannen, som var i 30-årsåldern, att klättra ned. Mannen verkade vara psykiskt instabil och fördes till Skellefteå lasarett för läkarundersökning.

  • Hmm

    Å jag tyck då att det är nog så riskabelt att vara berusad på släte backen, mot minner att klättra i träd.

    • Swelarra

      Det där var gotländska tror jag? Såg som småtrevligt ut… I övrigt, lurig kille till å häcka i ett träd. Tror jag har sett mer än en person som ska klättra runt på saker när dom är full. Tur man inte har den läggningen själv…

TV4 avslöjade tv-bönder i förväg

Nöjestelegram Två dagar innan premiären av TV4-programmet ”Bonde söker fru” råkade kanalen ladda upp en video där det avslöjas vilka fyra bönder som tittarna kommer att få följa i rutan.Programledaren Linda Lindorff kommenterar händelsen i ett …

Påverkad bilförare i Vindeln

Vindeln Polisen har stoppat en misstänkt drogpåverkad bilförare i Vindeln.
Föraren, en kvinna i 45-års åldern, misstänks för drograttfylleri och kommer att få följa med patrullen för ytterligare provtagning. ?

Diesel läckte ut i Umeå

Umeå Räddningstjänsten larmades på måndagen till ett utsläpp av diesel vid Norra Obbolavägen.
Det rörde sig om en pump vid OKQ8-macken som gått sönder. Räddningstjänsten uppger att uppskattningsvis 50 liter diesel läckte ut. Efter att detta sanerats … ?