Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele

Ingen flytt av idrottslektioner

Publicerad 27 april 2012

Lycksele Varje år betalar Lyckseles Kultur- och utbildningsnämnd en miljon kronor i hyra för att hålla högstadiets idrottslektioner på Medborgarhuset.

I december påbörjades en utredning av förutsättningarna för att till läsåret 2012/2013 förlägga dessa på Tannbergsskolan i stället. Nu står det dock klart att det inte blir någon förändring.

– Det blir ingen flytt under 2012 men det är fortfarande aktuellt. Vi måste agera smart när det gäller lokalfrågan i framtiden, säger Lars Ohlsson (S) nämndsordförande.

 

Mindre pengar till mjölkbönder

Lycksele Bönderna får ta smällen för Norrmejeriers svacka. Nu står det klart att företaget sänker baspriset till sina bönder med ytterligare fem… ?

Yrkar på sju års fängelse för grovt narkotikabrott

Yrkar på sju års fängelse för grovt narkotikabrott

Lycksele Torsdag eftermiddag avslutades rättegången mot den 49-årige man som odlat stora mängder cannabis i sin källare i Vilhelmina kommun…. ?

Maxmoduler får storuppdrag

Lycksele Maxmoduler AB i Lycksele har skrivit ett flerårigt avtal med Skanska Maskin om leverans av bodar och moduler.
– Efter semestern ska… ?

Bil mitt i rondellen

Bil mitt i rondellen

Lycksele I Lycksele har det blivit populärt med utsmyckningar i den norra rondellen där E12 och väg 365 möts. Nu har en stor bil fått ta plats i… ?

Spansk hetta till länet

Spansk hetta till länet

Lycksele Efter en vädermässigt trist försommar tycks nu äntligen värmen ha kommit till Västerbotten. De närmaste dagarna kan länsborna avnjuta… ?