Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele

Ingen flytt av idrottslektioner

Publicerad 27 april 2012

Lycksele Varje år betalar Lyckseles Kultur- och utbildningsnämnd en miljon kronor i hyra för att hålla högstadiets idrottslektioner på Medborgarhuset.

I december påbörjades en utredning av förutsättningarna för att till läsåret 2012/2013 förlägga dessa på Tannbergsskolan i stället. Nu står det dock klart att det inte blir någon förändring.

– Det blir ingen flytt under 2012 men det är fortfarande aktuellt. Vi måste agera smart när det gäller lokalfrågan i framtiden, säger Lars Ohlsson (S) nämndsordförande.

 

Anhörig: ”Så hemskt att jag inte tror det är sant”

Lycksele LYCKSELE. Vivianne Källmans mamma och pappa bor på Smedsbergets särskilda boende för äldre. Hon är väldigt upprörd över socialnämndens… ?

&quotRädd för att det blir sämre livskvalitet för de äldre"

"Rädd för att det blir sämre livskvalitet för de äldre"

Lycksele NEDDRAGNING PÅ SMEDSBERGET. Socialnämndens förslag att förvandla det särskilda boendet på Smedsberget till ett vanligt äldreboende… ?

Lista: 11 av 15 bättre för företagen

Lycksele I elva av länets femton kommuner har företagsklimatet blivit bättre det senaste året. Detta enligt Svenskt näringsliv.
Hur är… ?

”Farligt moment vid tiden kring en separation”

Lycksele – För en man som har behov av att utöva makt och kontroll i förhållandet, kan tiden kring separationen vara ett farligt moment. Det… ?

Smedsberget drabbas när sociala ska spara

Lycksele Socialnämnden i Lycksele står inför stora utmaningar. Det väntade underskottet på 18,5 miljoner kronor måste balanseras. Nu föreslås… ?