Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele

Ingen flytt av idrottslektioner

Publicerad 27 april 2012

Lycksele Varje år betalar Lyckseles Kultur- och utbildningsnämnd en miljon kronor i hyra för att hålla högstadiets idrottslektioner på Medborgarhuset.

I december påbörjades en utredning av förutsättningarna för att till läsåret 2012/2013 förlägga dessa på Tannbergsskolan i stället. Nu står det dock klart att det inte blir någon förändring.

- Det blir ingen flytt under 2012 men det är fortfarande aktuellt. Vi måste agera smart när det gäller lokalfrågan i framtiden, säger Lars Ohlsson (S) nämndsordförande.

 

Andra läste även:

"Hoppades på att få __starta ett nytt liv"

"Hoppades på att få
starta ett nytt liv"

Lycksele I tre år har Yosvany Cartaya och Oscar Vasconselo i Lycksele väntat på att få återförenas med sina familjer. 2011 flydde de med båt från Kuba. ?

"Det är många som har det svårt"

"Det är många som har det svårt"

Lycksele - Det är viktigt att få vara tillsammans med sin familj för att komma in i ett nytt samhälle, säger Nicklas Johansson på integrationsavdelningen. ?

Döms efter bakfyllekörning

Lycksele Han hade druckit öl kvällen innan. Provtagning visade att han hade motsvarande cirka 0,2 promille… ?

Cupvinnare från Sävar

Lycksele Många ville spela höstcup i Sävar. Arrangörsklubben Sävar IK tvingades tacka nej till flera lag,… ?

Nu snöar det i Lycksele

Lycksele Vi närmar oss obönhörligt vinter. Nu rapporteras det snöa i Lycksele. Det är Lycksele kommun som via Instagram meddelar att det klockan… ?

Inlandsbo frikänns från våldtäkt

Lycksele Lycksele tingsrätt frikänner en 20-årig man från Åsele som stått åtalad för våldtäkt i en… ?

SMHI varnar för hård vind

SMHI varnar för hård vind

Lycksele SMHI varnar för kuling i Norra Kvarken under morgonen. Senare under dagen kommer vinden att avta, enligt SMHI. Längre söderut väntas… ?