Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele

Ingen flytt av idrottslektioner

Publicerad 27 april 2012

Lycksele Varje år betalar Lyckseles Kultur- och utbildningsnämnd en miljon kronor i hyra för att hålla högstadiets idrottslektioner på Medborgarhuset.

I december påbörjades en utredning av förutsättningarna för att till läsåret 2012/2013 förlägga dessa på Tannbergsskolan i stället. Nu står det dock klart att det inte blir någon förändring.

– Det blir ingen flytt under 2012 men det är fortfarande aktuellt. Vi måste agera smart när det gäller lokalfrågan i framtiden, säger Lars Ohlsson (S) nämndsordförande.

 

Vill införa kritiserat visselblåsarsystem

Vill införa kritiserat visselblåsarsystem

Lycksele För ett par månader sedan införde Karolinska sjukhuset i Stockholm en nätbaserad visselblåsartjänst. Funktionen har kritiserats och… ?

Anställningsstopp och färre vårdplatser

Anställningsstopp och färre vårdplatser

Lycksele I slutenvården föreslås 80 vårdplatser dras in. Inköpsstopp införs samt ett anställningsstopp på de kliniker som har underskott mot sin… ?

Stal bil - och hund

Lycksele Rån, bilstöld och trafikbrott. Inom loppet av några timmar hade mannen gjort sig skyldig till ett flertal brott.
Det var den 17 augusti i… ?

Tafsade på 13-åring

Lycksele En man född 1948 åtalas för att ha tafsat på en flicka.
En man från Lycksele åtalas för sexuellt ofredande och skadegörelse. Mannen skall… ?

Nära till skratt underlättar stressigt jobb

Lycksele För de flesta anställda inom Lycksele kommun är de välbekanta ansikten. Genom åren har de hjälpt många arbetslag och hanterat stressiga… ?