Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Sporttelegram

Terry får lyfta pokalen

Publicerad 26 april 2012

Chelseas mittback och lagkapten John Terry kommer att få lyfta Champions league-pokalen om klubben skulle vinna finalen över Bayern München den 19 maj, trots att han blev utvisad i semifinalen mot Barcelona och inte får spela finalen. Det meddelade Europeiska fotbollsförbundet Uefa på torsdagen. Terry, som fick rött kort efter att ha knäat Barcelonas Alexis Sanchez i ryggen i det andra semifinalmötet i tisdags, får även ta emot sin medalj.

Andra läste även:

Vita Hästen-Björklöven

Live: Vita Hästen-Björklöven

Björklöven Björklöven studsade tillbaka efter premiärförlusten. I kväll är det ny bortamatch mot Vita Hästen. Sporten är på plats och liverapporterar! ?

Redo att ta nästa steg

Redo att ta nästa steg

Innebandy Dalen har tappat en landslagsspelare efter nästan varje säsong de senaste åren. Den senaste i raden skrev dock på för tre nya säsonger i våras. ?

Hanna tror på Lottamål

Hanna tror på Lottamål

Fotboll Sverige är i princip klart för VM. En seger i kväll skulle göra saken definitivt klar. Fast en seger ökar också risken att Hanna Ljungberg blir av med målrekordet. ?

Regeländringarna i SSL hyllas av spelarna

Innebandy Övergången från fotbollssäsong till innebandysäsong blir i år lättare än någonsin då det i år är det tillåtet med fotpass. ?

Isacson: Nu kan vi tro på Dalen

Isacson: Nu kan vi tro på Dalen

Innebandy Förstafemman bar laget till två raka finaler innan verkligheten hann ikapp. Nu har dessa fem revansch att utkräva – och det med en betydligt vassare uppbackning. ?

Trygg äntligen__ i laget igen

Trygg äntligen
i laget igen

Björklöven Björklövens skadeläge börjar ljusna. En av de som är tillbaka är Mathias Trygg som i kväll gör sin debut med Björklöven. ?

Bucht fortsätter __att samla segrar

Bucht fortsätter
att samla segrar

TRAV I måndags handlade det om kval till Svenskt Trav Oaks. På tisdagskvällen var det tillbaka till vardagen. ?

Bra samarbete __gav GUIF målfest

Bra samarbete
gav GUIF målfest

Fotboll I helgen spelade ett av GUIF:s F04-lag näst sista matchen för säsongen. ?

Foppa blev pappa

Foppa blev pappa

Ishockey Peter Forsberg och sambon Nicole Nordin är nu lyckliga tvåbarnsföräldrar. ?

Senaste nytt Mest läst Mest delat