Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Begärs häktad för fler stölder

Publicerad 26 april 2012

Umeå En 23-årig man, som suttit häktad i Umeå, begärs nu häktad för ytterligare stölder.

Mannen har försökte stjäla från äldre och handikappade. Vid flera tillfällen togs han på bar gärning under sina stöldförsök när han bar ut en datorväska.

Nu finns ytterligare fall av stöld eller häleri med på åklagarens lista. Mannen har tidigare bott i Umeå, men är numera folkbokförd på en adress i södra Sverige. Han är tidigare dömd till ett flertal fängelsestraff för grova brott.

En 24-årig medbrottsling begärs också omhäktad. Även har misstänks ligga bakom flera stölder, bland annat i samarbete med 23-åringen.

Emma trivs som fisken på topp

Emma trivs som fisken på topp

Umeå När Emma var yngre var hon målvakt, men efter en bruten arm bytte hon i stället till forward. Något som visat sig vara ett suceébyte, hon… ?

Flörtade ömt med Robertsforskärleken på scenen

Flörtade ömt med Robertsforskärleken på scenen

Umeå Carola hade samlat runt 2000 personer på Campus Arena på torsdagskvällen. Det var första spelningen under Brännbollsyran – och… ?

Siktar in sig på sommarens tävlingar

Siktar in sig på sommarens tävlingar

Umeå Vårträffen/Björkträffen i Umeå markerar starten på utesäsongen för bågskyttarna i Norrland. Därefter väntar tävling i Skellefteå, en av tre… ?

Med fokus på det ekologiska

Umeå Med en meny som både är ekologisk, hållbar och närodlad öppnar på lördag Älvtåets gröna, en kaffebar och ekorestaurang vid strandpromenad… ?

Boström åter till Södra

Umeå Umeå Södra får ett starkt ”nyförvärv” nästa vecka.
Det är den flicklandslagsmeriterade mittfältaren Therese Boström som kommer… ?