Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele

Byaförening söker extra bidrag

Publicerad 23 april 2012

Lycksele Lyckans Intresseförening har svårt att få ekonomin att gå runt.

I en skrivelse till Lycksele kommun ställer föreningen frågan om de kan få ett bidrag till upprustning och isolering av byastugan. I nuläget är uppvärmningen för kostsam och därför har de valt att lägga stugan i malpåse under vintermånaderna.

Från tjänstemannahåll föreslår man att föreningen ska ansöka om extra driftsbidrag hos Servicenämnden. På tisdag hanteras ärendet i kommunstyrelsens arbetsutskott.

JESSICA TJÄLLMAN

Andra läste även:

Vad tycker du?

Valfrågan: Vad tycker du?

Lycksele Vilken är den viktigaste frågan i din kommun? Visa vad du tycker på vk.se – fyll i ett webbformulär om viktigaste frågan i din kommun. ?

Valfrågan Lycksele

Lycksele Klicka dig in och gör din röst hörd här! ?

Bil voltade i Lycksele

Lycksele En bil voltade efter att två bilar kolliderat. Tre personer fick uppsöka vård. Det var strax efter midnatt, natten mot måndag, som olyckan… ?

Motorveckan avslutad i klassisk stil

Motorveckan avslutad i klassisk stil

Lycksele Motorveckan avslutades på lördagen med bilutställningen Yankee Cars and Classics på Gammplatsen och… ?

Skogsbränder härjar i länet

Lycksele Just nu är det problem med flertalet skogsbränder. Enligt SOS alarm är det åskan som stökar till det. Blixten har slagit ner i… ?

Rattfull körde in i bil

Lycksele En person ringde vid 00.30-tiden till polisen och uppgav att hans bil blivit påkörd i sidan av annan bil i Granölund norr om Granö. Föraren… ?

Onyktra ungdomar i Lycksele

Lycksele Polisen ingrep under lördagkvällen på en fest i Lycksele. Polisen fick vid klockan 22 in en anmälan om en störande fest utomhus i Lycksele…. ?