Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele

Byaförening söker extra bidrag

Publicerad 23 april 2012

Lycksele Lyckans Intresseförening har svårt att få ekonomin att gå runt.

I en skrivelse till Lycksele kommun ställer föreningen frågan om de kan få ett bidrag till upprustning och isolering av byastugan. I nuläget är uppvärmningen för kostsam och därför har de valt att lägga stugan i malpåse under vintermånaderna.

Från tjänstemannahåll föreslår man att föreningen ska ansöka om extra driftsbidrag hos Servicenämnden. På tisdag hanteras ärendet i kommunstyrelsens arbetsutskott.

JESSICA TJÄLLMAN

Besöksnäringen samlades i Lycksele

Besöksnäringen samlades i Lycksele

Lycksele I dag samlades Västerbottens besöksnäring i Lycksele. Detta för att lyfta och diskutera turismens möjligheter och utmaningar.
Bakom… ?

Han vann norrskensbildtävlingen

Han vann norrskensbildtävlingen

Lycksele André Anderssons vackra fotografi av norrskenet, med vy över Tavelsjön, fick flest röster i VK:s fototävling efter att läsarna sagt… ?

Norrskenet - rösta fram bästa bilden

Lycksele Vilken av läsarnas Norrskens-bilder tycker du är bäst? Lägg din röst här!
Läsarna har skickat in massor av fina bilder på de det mäktiga… ?

Följer modet – men har ändå sin stil

Lycksele Susanne Andersson i Lycksele har länge intresserat sig för mode och ser sig själv som en kameleont. Hon gillar de flesta stilar, men helst… ?

Himmelsk magi över Västerbotten

Lycksele Västerbottens-himlen bjöd på ett magiskt vackert skådespel. Se läsarnas bilder av norrskenet i bildspelet ovan!
Har du också lyckats fånga… ?