Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele

Byaförening söker extra bidrag

Publicerad 23 april 2012

Lycksele Lyckans Intresseförening har svårt att få ekonomin att gå runt.

I en skrivelse till Lycksele kommun ställer föreningen frågan om de kan få ett bidrag till upprustning och isolering av byastugan. I nuläget är uppvärmningen för kostsam och därför har de valt att lägga stugan i malpåse under vintermånaderna.

Från tjänstemannahåll föreslår man att föreningen ska ansöka om extra driftsbidrag hos Servicenämnden. På tisdag hanteras ärendet i kommunstyrelsens arbetsutskott.

JESSICA TJÄLLMAN

Bröder cyklar för god sak

Lycksele Bröderna Peter och Ulf Tengbrand från Strängnäs cyklar mellan Treriksröset och Smygehuk för att samla in pengar till… ?

Anhörig: ”Så hemskt att jag inte tror det är sant”

Lycksele LYCKSELE. Vivianne Källmans mamma och pappa bor på Smedsbergets särskilda boende för äldre. Hon är väldigt upprörd över socialnämndens… ?

&quotRädd för att det blir sämre livskvalitet för de äldre"

"Rädd för att det blir sämre livskvalitet för de äldre"

Lycksele NEDDRAGNING PÅ SMEDSBERGET. Socialnämndens förslag att förvandla det särskilda boendet på Smedsberget till ett vanligt äldreboende… ?

Lista: 11 av 15 bättre för företagen

Lycksele I elva av länets femton kommuner har företagsklimatet blivit bättre det senaste året. Detta enligt Svenskt näringsliv.
Hur är… ?

”Farligt moment vid tiden kring en separation”

Lycksele – För en man som har behov av att utöva makt och kontroll i förhållandet, kan tiden kring separationen vara ett farligt moment. Det… ?