Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Bjurholm

Ministerbesök i Bjurholm

Publicerad 23 april 2012

Bjurholm Ministerbesök i Bjurholm hör inte till vanligheten, men i morgon händer det.

Finansmarknadsminister, tillika kommunminister, Peter Norman (M) gästar också Sveriges minsta kommun i samband med att han gör ett besök i Umeå. På dagordningen under båda kommunbesöken vill ministern i samtal med politisk ledning och tjänstemän informera sig om bland annat kommunernas organisation, ekonomi, hur de arbetar med offentlig upphandling, kommunal samverkan, samt med utmaningar kopplade till den demografiska utvecklingen.
Peter Norman kommer också att besöka äldreboendet Solbacken i Umeå för att informera sig om verksamheten och tala med de äldre.

  • Trött

    Det är klart att Finansmarknadsministern skall besöka Solbackens ÄC där det fungerar rätt hyfsat och inte till Dragonens ÄC där allt på chefsnivå är under all kritik och personalen är slut/tröttkörda

Våldet ingen förstår

Bjurholm Jag mår fysiskt illa när jag läser om det som hände i huset i den lilla orten Rönnäs utanför Vilhelmina i mitten av november.
Mordet och… ?

Bjurholm säger ja till vindkraftspark

Bjurholm säger ja till vindkraftspark

Bjurholm 24 för och 6 emot. Efter lång debatt och omröstning beslutade kommunfullmäktige i Bjurholm att tillstyrka den planerade vindkraftsparken i… ?

Hon är årets bjurholmare

Hon är årets bjurholmare

Bjurholm Isabell Gunnarsson, artist från Agnäs, får utmärkelsen Årets bjurholmare. Hon har en mångårig bakgrund som artist i duon Noblez, som hon… ?

Länskock lagar kunglig bröllopsmiddag

Länskock lagar kunglig bröllopsmiddag

Bjurholm I dag meddelades vilka kockar som får laga bröllopsmiddagen när prins Carl Philip och Sofia Hellqvist gifter sig. En kock med rötterna i… ?