Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

En anhållen efter grov misshandel

Publicerad 20 april 2012 (uppdaterad 21 april 2012)

Umeå En person fick under fredagskvällen föras till sjukhus med ambulans efter att ha blivit misshandlad på Ersboda i Umeå.

Vid tjugo över åtta på fredagskvällen kallades polis till Byttgränd i Umeå där en 23-årig man blivit misshandlad med ett tillhygge. Mannen ska bland annat ha blivit slagen i huvudet.

En man i 20-årsåldern greps av polis på plats och anhölls senare misstänkt för grov misshandel. Troligtvis har dock fler gärningsmän varit inblandade.

- Vi arbetar utifrån att det rör sig om tre gärningsmän, säger vakthavande befäl Michael Liljenberg.

Den 23-åriga mannen ådrog sig lindriga skador och hade på lördagen fått lämna Norrlands universitetssjukhus.

Ljusfest i Rådhusparken

Umeå Sparkrav innebär att festivalen Höstljus försvinner. Men om en månad lyser Barnens lyktor upp Rådhusparken i Umeå. Umeås barn har bjudits… ?

Sverigebäst på pappaledigt

Sverigebäst på pappaledigt

Umeå En kommun i länet rankas som bäst i Sverige när det gäller pappaledighet. Under 2013 tog männen i Sverige ut 24,8 procent av… ?

Bråk och stökigt på krogarna

Bråk och stökigt på krogarna

Umeå Natten till söndagen larmades polisen till flera krogar i centrala Umeå där det var bråk och stökigt. Polisen uppger att tre personer… ?

Fylleri och skadegörelse

Umeå Natten till söndagen omhändertog polisen en berusad man som ska ha gått loss på inredningen på Schlagerklubben i Umeå. Mannen fördes till… ?

Gäng bråkade i Umeå

Umeå Två gäng i Umeå började sent på lördagkväll bråka. Strax efter klockan 23 på lördagkväll började två gäng bråka utanför en kvarterslokal i… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå