Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

En anhållen efter grov misshandel

Publicerad 20 april 2012 (uppdaterad 21 april 2012)

Umeå En person fick under fredagskvällen föras till sjukhus med ambulans efter att ha blivit misshandlad på Ersboda i Umeå.

Vid tjugo över åtta på fredagskvällen kallades polis till Byttgränd i Umeå där en 23-årig man blivit misshandlad med ett tillhygge. Mannen ska bland annat ha blivit slagen i huvudet.

En man i 20-årsåldern greps av polis på plats och anhölls senare misstänkt för grov misshandel. Troligtvis har dock fler gärningsmän varit inblandade.

– Vi arbetar utifrån att det rör sig om tre gärningsmän, säger vakthavande befäl Michael Liljenberg.

Den 23-åriga mannen ådrog sig lindriga skador och hade på lördagen fått lämna Norrlands universitetssjukhus.

Fullt upp för polisen

Fullt upp för polisen

Umeå Natten mot lördagen blev minst sagt stökig för polisen i Umeå – med mängder av ingripanden.
Det började redan före midnatt, när… ?

Program ska varna för extrem hetta

Umeå Dödligheten ökar vid extrem hetta. Nu har Folkhälsomyndigheten tagit fram ett varningssystem för höga temperaturer och en handlingsplan för… ?

Trots allt – årets sommar var helt normal

Umeå En riktig skitsommar, tycker en del om juni och juli. Helt underbart, säger andra om augusti. – En normal svensk sommar, säger meteorolog… ?

Trio greps efter fickstöld

Umeå Tre personer misstänks för fickstölder utanför en lokal på Repslagargränd i Umeå. Minst två personer ska ha blivit bestulna på sina… ?

Berusad man försökte stjäla bowlingklot

Umeå En berusad man försökte stjäla en påse med bowlingklot inne på en sportbar i Umeå i natt. Mannen fördes till polisstationen för… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå