Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Bjurholm

Konstrundan växer i år

Publicerad 20 april 2012 (uppdaterad 20 april 2012)

Bjurholm Konst- och hantverksintresserad? Boka då in helgen 25-26 augusti i din almanacka.

Då genomförs årets Konst- och hantverksrunda i år i ny utbyggd version. Efter starten 2008 med en runda enbart inom i Vindelns kommun och en utökning året därpå då Vännäs hakade på, hoppar nu också Nordmaling och Bjurholm med på tåget.

Arrangerande Studieförbundet Vuxenskolan tar för närvarande emot anmälningar från personer som skapar slöjd, konst och hantverk och som vill vara med som utställare.

Bjurholm säger ja till vindkraftspark

Bjurholm säger ja till vindkraftspark

Bjurholm 24 för och 6 emot. Efter lång debatt och omröstning beslutade kommunfullmäktige i Bjurholm att tillstyrka den planerade vindkraftsparken i… ?

Hon är årets bjurholmare

Hon är årets bjurholmare

Bjurholm Isabell Gunnarsson, artist från Agnäs, får utmärkelsen Årets bjurholmare. Hon har en mångårig bakgrund som artist i duon Noblez, som hon… ?

Länskock lagar kunglig bröllopsmiddag

Länskock lagar kunglig bröllopsmiddag

Bjurholm I dag meddelades vilka kockar som får laga bröllopsmiddagen när prins Carl Philip och Sofia Hellqvist gifter sig. En kock med rötterna i… ?

Här presterar eleverna bäst i Västerbotten

Bjurholm Sveriges kommuner och landsting publicerar idag en rapport som visar hur elever i respektive län presterar i skolan.
Rapporten som har… ?